Κοζάνη, Νίκος Δελιαλής Credits: Fc Kozani (Facebook)

Γ' Εθνική

Κοζάνη: Έτοιμος να εμπλακεί διοικητικά ο Νίκος Δελιαλής

02.08.24 | 12:14

 

Ο Κοζανίτης επιχειρηματίας Νίκος Δελιαλής δείχνει έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Κοζάνης διοικητικά για την επόμενη μέρα στη Γ΄ Εθνική.

Ο ίδιος ήταν ήδη συνεργάτης της τελευταίας διοίκησης, των οικογενειών Πετρόχειλου-Κεντεποζίδη, με τις οποίες διατηρεί χρόνια φιλία και γνωρίζει καλά τις συνθήκες στους «ερυθρόλευκους».

Σε επικοινωνία του monobala.gr μαζί του επεσήμανε: «Δώσαμε τα ονόματα της νέας διοίκησης στους δικηγόρους και το θέμα είναι σε εξέλιξη. Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, είναι σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα όχι οριστικό. Υπήρξε και παλιότερα περίπτωση να αναλάβω τις τύχες της ομάδας, μετά την εμπλοκή της οικογένειας Καπετάνου, αλλά τότε αποφασίσαμε να μπουν μπροστά οι φίλοι μου εδώ και χρόνια, οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου».

Πάντως, ήδη υπάρχει κινητικότητα και προεργασία από την πλευρά Δελιαλή, για το νέο ρόστερ και το τεχνικό τιμ, ώστε να μη χαθεί χρόνος και να «τρέξουν» τάχιστα οι εξελίξεις, μόλις πάρει και τυπικά τα «κλειδιά» για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας.