Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Μιχάλης Τσουμάνης Credits: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ethnikos Official)-Facebook

Superleague 2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Eπίσημη η επιθετική ενίσχυση με Τσουμάνη

02.08.24 | 14:05

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του monobala.gr για τη μεταγραφή του Μιχάλη Τσουμάνη στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Ο υψηλόσωμος Λαρισαίος σέντερ φορ, με θητεία σε Ηρακλή, ΑΟ Σελλάνων, Απόλλωνα Λάρισας και εσχάτως ΑΕΛ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Πιερίας και θα «ντουμπλάρει» τον επίσης νεοαποκτηθέντα Γιάννη Ιατρούδη στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «κυανόλευκων»:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μιχάλη Τσουμάνη. Ο γεννημένος στην Λάρισα, στις 9 Οκτωβρίου 2002 επιθετικός ποδοσφαιριστής (σέντερ φορ) υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανήκει πλέον στο ρόστερ της ομάδας μας.
Ο Τσουμάνης ξεκίνησε απο τον ΑΟ Σελλάνων και έπαιξε στην ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή.
Μιχάλη καλώς ήρθες στο Νέο Κεραμίδι. Σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!
neo.fc ΠΑΕ».

Κυκλοφορούν τα διαρκείας

Παράλληλα, η ομάδα της Πιερίας εξέδωσε ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, όπου θα φιλοξενηθεί στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για τα εντός έδρας επίσημα ματς. Αναλυτικά:
«Εκδόθηκαν και θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, οι Κάρτες Διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-2025.
Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να δώσει το κίνητρο στους φιλάθλους της Πιερίας να δούν την δική μας ομάδα, να αγωνίζεται απέναντι στις ομάδες που συμμετέχουν στην ποιοτική SL2, με το χαμηλότερο ίσως αντίτιμο της κατηγορίας.
Σε όλους τους χώρους και τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ, η τιμή εισόδου για τους αγώνες πρωταθλήματος όλης της ποδοσφαιρικής περιόδου θα είναι συνολικά 70 ευρώ.
Εξαιρείται μόνο ο χώρος των επισήμων στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας, που η τιμή των Εισιτηρίων Διαρκείας είναι 200 ευρώ.
Τα διαρκείας ισχύουν για τους αγώνες πρωταθλήματος SL2.
Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας που έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα κοντά μας. Θέλουμε να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας και να στηρίζουν τις προσπάθειες μας.
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δικαιώσουμε!
neo fc ΠΑΕ».

Δηλώσεις Καραγκιόζη, Κόλα και Παυλίδη

Τέλος, ο Εθνικός με βίντεο στα social media φιλοξενεί δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα, Τάσου Καραγκιόζη, του παραμένοντα αρχηγού Φερνάντο Κόλα (δεξί μπακ) και του προπονητή της Κ19, Δημήτρη Παυλίδη