Ο Μιχάλης Μπούσης Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μπούσης: «Προτεραιότητα το νέο γήπεδο του ΟΦΗ, είμαστε σε αναζήτηση χώρου»

02.08.24 | 20:17

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης έδωσε το παρών σε χορηγική εκδήλωση για την κρητική ομάδα και μίλησε για το θέμα του γηπέδου.

Παράλληλα όπως τόνισε βρίσκεται σε συζητήσεις με τον με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την εύρεση χώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση:

Για το γηπεδικό: «Ότι έχει πει ο Αρναουτάκης το έχει κάνει. Έχει πει ότι θα δώσει 10 εκ. ευρώ για το γήπεδο, δυστυχώς στο Ηράκλειο υπάρχουν μόνο δύο γήπεδα. Στο δικό μας γήπεδο θα είναι πεταμένα χρήματα, στο Παγκρήτιο δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Σταύρο Αρναουτάκη για να βρούμε χώρο και του έχουμε μεγάλη εκτίμηση γιατί ότι έχει πει, το έχει κάνει».

Για τη νέα σεζόν: «Κάθε χρόνο πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και φέτος δεν θέλω να πω πολλά γιατί δεν θέλω να βάλω πίεση στον κόουτς. Του έχω μεγάλο σεβασμό, είμαστε και οικογένεια. Επειδή είναι νικητής και επειδή έχει παίξει σε αυτό το επίπεδο, μπορεί να παίρνει το καλύτερο από όλους».

Για τα έξι χρόνια παρουσίας του στον ΟΦΗ: «Όταν ήρθα στον ΟΦΗ έλεγα ότι θα πηγαίνουμε βήμα βήμα. Για μένα προτεραιότητα ήταν τα γήπεδα στο ΒΑΚ, έγινε. Να προσφέρουμε καλύτερες εγκαταστάσεις στα παιδιά, το κάναμε. Να βγάλουμε περισσότερα παιδιά όπως ο Αποστολάκης και ο Θεοδοσουλάκης. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε και το γήπεδο είναι ένα θέμα που θέλω να το βάλω σε προτεραιότητα, έχουμε δρόμο μπροστά μας».