Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: To δυνατό φιλικό με τη Ρόμα (18:00, Cosmote Sports 1) και η επιστροφή του Εσε

03.08.24 | 09:07

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό δίνει ο Ολυμπιακός επί ιταλικού εδάφους, καθώς σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα (18:00, Cosmote Sports 1). Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να παρατάξει πιο «βαριά» χαρτιά στο αρχικό σχήμα της ομάδας, καθώς οι «τζαλορόσι» είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από την Τερνάνα, και ο Βάσκος τεχνικός θέλει να δει την ετοιμότητα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Ροντινέι, Τζολάκης, Πιρόλα, Μπιέλ, Ορτέγκα και Τσικίνιο. Επιπλέον, ο προπονητής της ομάδας θέλει να δει πώς θα ταιριάξουν και θα ανταπεξέλθουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, σε ένα σχήμα που θα προσφέρει πιο ποιοτικές λύσεις λόγω της εμπειρίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα ο Ολυμπιακός έχει δώσει πέντε φιλικά: Έχασε 1-0 από τον πιο έτοιμο Άγιαξ στο πρώτο, νίκησε ακολούθως 2-0 τη Μαλίν και ήρθε 2-2 με την Αλ Καντσία του Μίτσελ. Στη συνέχεια επικράτησε 2-0 της Ναϊμέγκεν και 4-0 της Τερνάνα.

Η επιστροφή του Έσε

Η Αργεντινή ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και ο Σαντιάγκο Εσε ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος μέσος αναμένεται σύντομα να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα του Πειραιά και να βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.