Φωτογραφία: credits facebook Αθλητικός Όμιλος Αρχανών Γιούχτας

Γ' Εθνική

Τριπλή ενίσχυση για τον Γιούχτα

03.08.24 | 09:04

Ενισχύεται ο Γιούχτας ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών, στην προσπάθεια που κάνει για να φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή του στη Super League 2.

Αναλυτικά:

Ο Α.Ο Γιούχτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη τριών ακόμα ποδοσφαιριστών στο ροστερ τou.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γερονικολό τον Δημήτρη Πακιουφάκη και τον Δημήτρη Μαυρογιαννάκη.

Ο Δημήτρης Γερονικολός είναι γεννημένος στις 23.05.2004 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας . Πέρυσι με την φανέλα της Καβάλας πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής, προερχόμενος ωστόσο από γεμάτες χρονιές με την Κ19 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Δημήτρης Πακιουφάκης γεννημένος στις 21/1/2003 αγωνίζεται σαν δεξιός εξτρέμ αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευχέρεια και αριστερά. Υπήρξε βασικός στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων, αγωνίστηκε στην Κ17 του ΟΦΗ για ένα χρόνο και για δυο χρόνια στην Κ19 του Εργοτέλη απ όπου και πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Πόρου αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τη σεζόν που μας πέρασε φορούσε την φανέλα του Αλμυρού.

Ο 17χρονος (29.03.2007) μέσος Δημήτρης Μαυρογιαννάκης, προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΟΑ ενώ πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις τόσο με τον Κεραυνό, όσο και με τις Μικτές ομάδες ΕΠΣΗ.