Νέστος Χρυσούπολης, Ράνος, Γκατζολάρι, Θωμαϊδης Credits: AS'' Nestos'' Xrisoypolis (Facebook)

Γ' Εθνική

Νέστος: Απέκτησε Θωμαϊδη – Ανανέωσαν Ράνος και Γκατζολάρι

03.08.24 | 16:02

Μετά το πρώτο τριπλό «χτύπημα» ενίσχυσης, με τις μεταγραφές των Καζαντζίδη, Ιωαννίδη και Λεωντσάκου, ο Νέστος Χρυσούπολης, που ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία, προχώρησε σε νέες κινήσεις, με μια προσθήκη και δυο ανανεώσεις.

Στην ομάδα του Νίκου Κεχαγιά εντάχθηκε ο εξτρέμ της Χανιώτης, Κώστας Θωμαϊδης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του monobala.gr.

Παράλληλα, στους Καβαλιώτες ανανέωσε ο αρχηγός και έμπειρος μέσος, Λάζαρος Γκατζολάρι, που σημείωσε 2 γκολ πέρυσι και ο έμπειρος Ξανθιώτης σέντερ φορ, Αντώνης Ράνος, που πέτυχε 14 γκολ πέρυσι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Αρχηγός της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να λείψει και τη φετινή χρονιά από την ομάδα μας! Όπως ήταν αναμενόμενο η ανανέωση του Γκατζολάρι ήταν αναμενόμενη.Σου ευχόμαστε μια υγιής ποδοσφαιρική χρονιά αρχηγέ μας».

«Άλλη μια μεταγραφή για την ομάδα μας με τον Θωμαίδη Κωσταντίνο από την ομάδα του Χανιώτη! Σε καλωσορίζουμε στην Νεστάρα μας και σου ευχόμαστε μια υγιής ποδοσφαιρική χρονιά να έχεις».

«Άλλη μια ανανέωση για την ομάδα μας με Αντώνη Ράνο που δεν θα μπορούσε και αυτός να λείψει από την φετινή χρονιά!!!Σου ευχόμαστε μία υγιείς ποδοσφαιρική χρονιά Αντώνη».