Πανσερραϊκός, Φρανσίσκο Περούτσι Credits: Youtube - San Lorenzo

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πανσερραϊκός: Πάτησε Ελλάδα ο Περούτσι – Αντίο στη Σαν Λορέντζο μετά από 9 χρόνια

04.08.24 | 01:14

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Φρανσίσκο Περούτσι για λογαριασμό του Πανσερραϊκού και θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με την περίπτωσή του.

Ο 23χρονος Αργεντινός «κόφτης» ήταν ήδη στο… ραντάρ εδώ και μέρες, με το θέμα να έχει προχωρήσει όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της πατρίδας του και πράγματι όλα δείχνουν ρυθμισμένα.

Με υψηλή οψιόν αγοράς

Ο Περούτσι έρχεται στα «λιοντάρια» ως δανεικός για ένα χρόνο, αλλά με υψηλή οψιόν αγοράς συνοδευτικά. Θα δώσει λύσεις στα «εξάρια», δίπλα σε Στάικο, Λιάσο και Καπτούμ, για μια ανταγωνιστική τετράδα.

Αποχαιρετισμός στον «κυκλώνα»

Με ανάρτηση στα social media, ο Αργεντινός αποχαιρέτισε τη Σαν Λορέντζο, έναν από τους πέντε μεγαλύτερους συλλόγους στην πατρίδα του, στον οποία έπαιξε τα τελευταία 9 χρόνια, από τα τμήματα υποδομής της και φέρει το παρατσούκλι «Σικλόν», ήτοι «κυκλώνας». Αναλυτικά το μήνυμά του: «Σήμερα μετά από εννιά χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το σπίτι μου. Τόσα πολλά συναισθήματα, η επιθυμία να παίξω μια μέρα σε αυτό το γήπεδο. Στη σκέψη μου, το ντεμπούτο και όλες οι όμορφες στιγμές που έζησα, σε αυτή τη δύσκολη, έντονη και όμορφη διαδρομή. Απλά λόγια ευγνωμοσύνης: Προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Στους εργαζόμενους του κλαμπ. Στη Σαν Λορέντζο, που με διαμόρφωσε ως άνθρωπο και ως παίκτη. Έχω πολλά όνειρα ακόμα να εκπληρώσω. Ξεχωριστό κεφάλαιο εσείς, οι οπαδοί, για τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση σε κάθε αγώνα. Σε ευχαριστώ για όλα, κυκλώνα».