Credits: paokfc

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ: Από σήμερα στο Μάλμε με «φουλ» επίθεση

04.08.24 | 10:10

Πρωινή προπόνηση και… ταξίδι περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ παρά το ότι η πρώτη «μάχη» με τη Μάλμε είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (6/8), έπειτα από απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τόσο στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Σκανδιναβία όσο και με τον αγωνιστικό χώρο του «Eleda Stadion».

«Πρώτη» για Τσάλοφ και Τισουντάλι

Το ποιοι θα μπουν το απόγευμα στην πτήση τσάρτερ για τη Σουηδία, θα γίνει γνωστό το μεσημέρι, με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Έτσι, βαλίτσες αναμένεται να φτιάξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στη λίστα Α, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Ταρίκ Τισουντάλι και Φεντόρ Τσάλοφ που θα ζήσουν έτσι το πρώτο τους ταξίδι ως «ασπρόμαυροι».

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν σίγουρα οι «αδήλωτοι» Ράφα Σοάρες, Αλί Σαμάτα, Σόλα Σορετίρε, Ιβάν Νάσμπεργκ και Αντρέ Ρικάρντο.

Αύριο οι τελικές «δοκιμές»

Σε ότι αφορά το ποιοι θα κληθούν το βράδυ της Τρίτης να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του στην αυριανή – επί σουηδικού εδάφους –προπόνηση, με το βέβαιο να είναι πως δεν πρόκειται να προβεί σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την περασμένη Τρίτη στη Μπάνια Λούκα.

Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ένας εκ των Τισουντάλι, Τσάλοφ, παρουσιάζει ενδιαφέρον το αν θα προτιμηθεί αυτή τη φορά ο Τόμας Κεντζιόρα έναντι του Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ, ο Μαντί Καμαρά έναντι του Μαγκομέντ Οζντόεφ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έναντι του Κίριλ Ντεσπόντοφ, ενώ με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Μπόρατς, ο Τόμας Μουργκ φαντάζει το φαβορί έναντι του Γιάννη Κωνσταντέλια για τη θέση του επιτελικού μέσου.