Χαϊδάρι

Γ' Εθνική

Χαϊδάρι: Καταγγέλλει προσπάθεια έξωσης από τη δημοτική αρχή

04.08.24 | 21:26

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση του Χαϊδαρίου καταγγέλλει «την απαράδεκτη προσπάθεια εξώσεως» της ομάδας από τη φυσική της έδρα, το γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης.

Με «βέλη» και «δριμύ κατηγορώ» για τη δημοτική αρχή, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαϊδαρίου:

«Έξωση’ του Α.Ο. Χαϊδαρίου από το Γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης”.

Με το παρόν κείμενο καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσπάθεια εξώσεως του Α.Ο. Χαϊδαρίου από την φυσική του έδρα, το γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης. Η δημοτική αρχή, με μοναδικό γνώμονα τη διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, αδιαφορεί πλήρως τόσο για την ανδρική ομάδα και την εκπροσώπηση της πόλης στη Γ’ Εθνική Κατηγορία όσο και για την Ακαδημία μας, που απαρτίζεται από 420 παιδιά του Χαϊδαρίου όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των γειτονικών Συλλόγων.
Ενορχηστρωτής αυτής της προσπάθειας είναι ο γνωστός «Αντιδημαρχάκος» ο οποίος δεν μπορεί να αποβάλει το κόμπλεξ των 12 ημερών που τον ανέχτηκε ο οργανισμός του Α.Ο. Χαϊδαρίου, όταν, αντί για άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες, επιθυμούσε ομάδα λαϊκής βάσης με χαμηλό μπάτζετ και κοινωνική πολιτική. Όργανό του σε αυτή την απαράδεκτη προσπάθεια, είναι ένας εργατοπατέρας, ο οποίος όταν υπάρχει δουλειά, απέχει, αλλά όταν υπάρχει διαπλοκή και παρασκήνιο ενάντια στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, δηλώνει πάντα παρών. Πόσο σε έχουμε πληγώσει, βρε εργατοπατέρα της φακής, που αλλάζεις τους Δημάρχους σαν τα πουκάμισα που σου αγοράζουν άλλοι.
Φυσικά, δούρειος ίππος αυτής της προσπάθειας υπήρξαν οι λεγόμενοι «ΑΦΟΙ» οι οποίοι για την παροχή υπηρεσιών από τη δημοτική αρχή, ζήτησαν “υποστήριξη” (ή κάλυψη) στο νέο τους παιχνιδάκι, αφού κάθε χρόνο αλλάζουν χρώμα, σήμα και θέση στην κερκίδα. Ξεχνούν γρήγορα…αλλά επανήλθαν στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.
Τελικά, θα μας κόψετε απόδειξη ή τιμολόγιο για την κάλυψη του «ανοίγματος» που έχετε. Ή θα καλυφθεί από τις αλλαγές των κωδικών του Αντιδημαρχάκου με τον εργατοπατέρα της φακής, ότι δεν υπάρχουν αρκετά για πληρωθούν όλοι;
Γνωρίζουμε ότι βγαίνουν οι γνωστοί δημοτικοί σας υπάλληλοι στη γύρα (βγάζουν και φωτογραφίες, τόσο θράσος) για δήθεν χορηγίες και τα μοιραζόσαστε «μεταξύ σας». Βγάλτε κανένα βιβλίο πάλι. Το ξέρετε το κόλπο από την προηγούμενη θητεία σας. Από την Γ’ στη Β’. Οι ΑΦΟΙ δεν γνωρίζουν όμως…».