STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Ο Ζουλ, οι δοκιμές και ο εκλεκτός

05.08.24 | 17:45

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει τον Άκη Μάντζιο να ανεβάζει τους ρυθμούς της προετοιμασίας του Άρη βρίσκομενος πάντα σε αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Χοσέ Σιφουέντες αλλά και των επόμενων κινήσεων.

Μόντσου Ροντρίγκεθ και Ούγκο Μάγιο είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη και στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Όσο για τον μέσο από το Εκουαδόρ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα αφού αποδεσμευτεί από την βραζιλιάνικη Κρουζέιρο όπου έχει δοθεί δανεικός από την Ρέιντζερς.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες της αποδέσμευσής του ώστε στη συνέχεια να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη κι αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει το συμβόλαιό του. Με τον τρόπο αυτό θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την ομάδα της Σκωτίας.

Με την εξέλιξη αυτή θα ολοκληρωθούν οι ήδη υπάρχουσες συμφωνίες και θα απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τις επόμενες. Ή ακόμη και αυτές που είναι στα… σκαριά. Το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ  Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης παραμένει στις ΗΠΑ από όπου αναμένεται μέσα στο επόμενο διήμερο δεν σημαίνει ότι υπάρχει στασιμότητα.

Οι θέσεις που είναι προς περαιτέρω ενίσχυση είναι λίγο πολύ γνωστές. Του κεντρικού αμυντικού με τον γνώριμο Φαμπιάνο Λέισμαν να είναι πάντα η Νο1 επιλογή. Του αναπληρωματικού τερματοφύλακα που θα κρατήσει σε εγρήγορση τον Χούλιαν Κουέστα. Του αριστερού μπακ με τον Μάρτιν Μοντόγια μέχρι στιγμής να την καλύπτει και με το παραπάνω όπως είχε συμβεί στην περσινή χρονιά αλλά και ενός επιθετικού αφού πίσω από τον επηρεασμένο από τα μεταγραφικά σενάρια Λορέν Μορόν υπάρχει μόνο ο Άλβαρο Ζαμόρα.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να προκύπτει σκέψη για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στον άξονα της μεσαίας γραμμής ως εναλλακτική χωρίς να υπάρχει βιασύνη αλλά να αποτελέσει μία χρήσιμη λύση. Για ένα ακόμη εξάρι με τα χαρακτηριστικά του Ζαν Ζουλ… ώστε να μην αισθάνεται μοναξιά ο Καμερουνέζος.

Από τους υπάρχοντες ο  Βλάντιμιρ Νταρίντα προέρχεται από τραυματισμό αλλά η θέση του είναι λίγο πιο μπροστά. Στα φιλικά της Ολλανδίας δοκιμάστηκε ήδη ο Μάρτιν Μοντόγια και αντεπεξήλθε αλλά προορίζεται ως ο βασικός δεξιός μπακ ενώ υπάρχει και ο Φραν Βέλεθ που και πέρσι χρησιμοποιήθηκε αλλά βασικά λογίζεται για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Όλα αυτά δύο εβδομάδες ή πιο σωστά 13 ημέρες μέχρι την σέντρα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Αυτής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 18 Αυγούστου.