ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

«Η Σπόρτινγκ αποχωρεί από την υπόθεση Ιωαννίδη εάν δεν τελειώσει η μεταγραφή εντός της εβδομάδας»

05.08.24 | 12:09

Έτοιμη ν΄… αποχωρήσει οριστικά από την υπόθεση Ιωαννίδη είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Η A Bola συγκεκριμένα, στέκεται στη δεδομένη επιθυμία του Ρούμπεν Αμορίμ για την απόκτηση του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, αλλά από την άλλη τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «εάν και αυτή την εβδομάδα δεν προχωρήσει το θέμα με τον Έλληνα παίκτη, τότε τα “λιοντάρια” θα στραφούν στις  εναλλακτικές λύσεις που έχουν.»

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι γνωστό πώς βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών της Primeira Liga από τον περασμένο Απρίλιο.

Οι Πορτογάλοι πίεσαν πολύ για να τον φέρουν στη Λισαβόνα, ωστόσο, από την αρχή η διοίκηση των «πρασίνων» ήταν ξεκάθαρη για τις προθέσεις της σχετικά με τον 24χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της A Bola, όμως, «η Σπόρτινγκ δεν μπορεί να περιμένει… αιώνια για τον Έλληνα στράικερ» διότι όπως εξηγεί «το καλοκαιρικό “παράθυρο” έχει μπει στην τελική του φάση κι επομένως, αν αυτή την εβδομάδα δεν υπάρξει θετική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, τότε η Σπόρτινγκ θα…κοοιτάξει αλλού.»

«Ο Αμορίμ επέλεξε τον Ιωαννίδη, επειδή πιστεύει ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να μπορεί να παίξει δίπλα στον Γιόκερες και να μπορεί να συμπληρώσει τόσο καλά την θέση του σέντερ φορ. Γι’ αυτό και τα “λιοντάρι” επιμένουν τόσο πολύ για τον Έλληνα παίκτη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο. Και αυτό το όριο θα είναι η τρέχουσα εβδομάδα. Αν ο Παναθηναϊκός δεν αλλάξει τη στάση του, τότε το πιο πιθανό είναι πώς οι πρωταθλητές θ΄ αποχωρήσουν οριστικά από την υπόθεση Ιωαννίδη… για δεύτερη φορά (το είχαν πει ξανά αυτό και τον Ιούνιο, αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν “μπλόφα” και επανήλθαν ένα μήνα μετά.»