Νίκη Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος Credits: Niki Volou FC - www.nikifc.gr

Superleague 2

Νίκη Βόλου: Aνακοίνωσε το «come back» Ξηροφώτου

05.08.24 | 20:19

Προπονητής της Νίκης Βόλου και πάλι έγινε και επίσημα, όπως διαφαινόταν εδώ και αρκετό καιρό ο Στέφανος Ξηροφώτος.

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την «ολική επαναφορά» στο τιμόνι για τον γηγενή τεχνικό, που ξεκίνησε την προετοιμασία των Θεσσαλών και προφανώς «εγκαινιάζεται» μια νέα εποχή, ανοίγοντας τον κύκλο των ανακοινώσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Νίκη Βόλου:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Στέφανου Ξηροφώτου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Βολιώτης τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, έχοντας διατελέσει προπονητής της Νίκης στο παρελθόν, τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2015-16, 2016-17, όσο και την προπέρσινη σεζόν, κατακτώντας με την Κ19 του συλλόγου μας την πρώτη θέση στον Α’ Όμιλο Κ19 της Super League 2.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος γεννήθηκε στις 1/10/1975 και είναι κάτοχος του UEFA Pro.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης σε εθνικές κατηγορίες με τους: ΟΦ Ιεράπετρας, Θησέα Αγριάς, Βόλο ΝΠΣ Κ19, Ολυμπιακό Βόλου, Βόλο ΝΠΣ, ΑΟ Σελλάνων, Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Παντελής Βαρβέκης, με τον οποίο συνυπήρξε πριν από δύο χρόνια, αλλά και ο Ηλίας Σορώκος, που αναλαμβάνει και χρέη γυμναστή της ομάδας και επίσης επιστρέφει στη Νίκη Βόλου μετά την περίοδο 2015-16, όταν εκτός από χρέη προπονητή φυσικής κατάστασης είχε διατελέσει και υπηρεσιακός τεχνικός.

Στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων παραμένει ο Μάνος Αποστολίδης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Στέφανο Ξηροφώτο και τους συνεργάτες του να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου».