ΓΑΣ Σβορώνου

Γ' Εθνική

Σβορώνος: Aνακοίνωσε «πακέτο» έξι μεταγραφών

05.08.24 | 18:17

Μισή ντουζίνα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Σβορώνος, εξαπολύοντας αντεπίθεση ενίσχυσης μετά την έλευση των Τόσκα και Γαλανόπουλου.

Η ομάδα της Πιερίας απέκτησε τον 23χρονο Κατερινιώτη ακραίο μπακ, Ορέστη Μπατσαρά, που έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, Πιερικό, Εθνικό Σοχού, Νίκη Αγκαθιάς και μέχρι πρότινος Νέστο Χρυσούπολης, αλλά και τον 21χρονο Βεροιώτη τερματοφύλακα, Γιάννη Βάντση, που αυξάνει τις επιλογές δίπλα στον Ζωγράφο και έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Μουδανιά, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και εσχάτως Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Στα κιτρινόμαυρα ντύνεται και ο 19χρονος επιθετικός, Λευτέρης Γκιώνης, ύψους 1.93, που πανηγύρισε τίτλο και άνοδο πέρυσι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ την ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή θα ενισχύσει και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Νίκος Αντωνιάδης, με θητεία σε Παναργειακό, Ναυπακτιακό Αστέρα, Εθνικό Σκουληκάδου, Ατρόμητο Πειραιά, αλλά και ομάδες Σερβίας και Κροατίας.

Τέλος, ο ΓΑΣ απέκτησε και τον 19χρονο μέσο, Χρήστο Ανανιάδη, που έπαιζε στον Βατανιακό, όπως και τον 27χρονο μεσοαμυντικό, Τόλη Δαλαμήτρα, που έχει θητεία σε Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Καρίτσα, Ιάλυσο, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Αναγέννηση Ιεράπετρας και εσχάτως Βατανιακό.