Δείτε τον λόγο που δεν προχώρησε η υπόθεση του Σενεγαλέζου αμυντικού στους «κίτρινους» σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την πατρίδα του Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ο λόγος που «χάλασε» η μεταγραφή του Σισέ στον Άρη, σύμφωνα με τους Σενεγαλέζους (pic)

05.08.24 | 19:00

Αν και ο Σενεγαλέζος αμυντικός μετέβη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων», με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει προφορικά για τριετές συμβόλαιο, κάτι τέτοιο δεν έλαβε ποτέ επίσημη μορφή.

Από την πλευρά του Άρη δεν διέρρευσε ο λόγος για τον οποίο η εν λόγω μεταγραφή οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «wiwisport.com» υποστηρίζει πως λόγω ενός προβλήματος ο Σισέ δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και γι’ αυτόν τον λόγο οι Θεσσαλονικείς έβαλαν την περίπτωση του στον… πάγο και στράφηκαν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά όσα μεταξύ άλλων αναφέρει wiwsport.com:

«Δύσκολη στιγμή για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Αν και όλα είχαν συμφωνηθεί για να υπογράψει στον Άρη, ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν θα είναι τελικά παίκτης των κιτρινόμαυρων, καθώς απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις.

Ο ίδιος είχε έρθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο για τριετές συμβόλαιο, αλλά η συμφωνία χάλασε λόγω ενός σωματικού προβλήματος που διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων. Η ομάδα του Απόστολου Μάντζιου έχει πλέον στρέψει την προσοχή της σε άλλες επιλογές για την ενίσχυση της άμυνας της».