Επιστροφή στα «βάσσανα» για τον Γηραιό Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Ξεκίνημα με υψηλές βλέψεις για Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη (pics)

05.08.24 | 21:09

Ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δέχονται τις πρώτες οδηγίες από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τους συνεργάτες του.

Η ομάδα θα ξεκινήσει καθημερινές προπονήσεις και στην συνέχεια(12/8) θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το παρών έδωσαν όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Μαρκετζιάνι από αύριο(6/8) θα συμμετέχει και αυτό κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο επικείμενος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη Αριστοτέλης Περράκης αναφερόμενος στην έναρξη της σεζόν για τους «κυανόλευκους» τόνισε:

«Ξεκινήσαμε μια νέα σελίδα για την ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη.Κάτω από την καθοδήγηση του νέου τεχνικού επιτελείου και της νεας διοίκησης, ξεκίνησε την προετοιμασία για την σεζόν 2024-25.

Με σεμνότητα ,ταπεινότητα, ρεαλισμό και με την βοήθεια των φιλάθλων μας και την στήριξη τους ,προχωράμε για μια ανταγωνιστική ομάδα,πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις,προκειμένου να επιστρέψει εκεί που της ορίζει η ιστορία της. Από την μεριά μας ευχόμαστε υγεία και καλές επιτυχίες»

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση του Ηρακλή