Έυκολη νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 0-5: Έπιδειξη δύναμης για τους Σερραίους (video)

05.08.24 | 23:22

O Πανσερραϊκός πήρε εύκολη νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου με 5-0, με τους Σερραίους να πιάνουν υψηλή απόδοση και να μην αφήνουν κανένα δικαίωμα στην αντίπαλό τους.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να μοιράσει και πάλι τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε, αν και όσο κυλούσε ο χρόνος έβρισκε λύσεις προς την αντίπαλη εστία, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και βρήκε γκολ με ένα πέναλτι του Μπετανκόρ στο 33′ και ακόμη ένα του Ντέλετιτς στο 42′ σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλη η ενδεκάδα, εκτός του τερματοφύλακα, η διαφορά δυναμικής ήταν εμφανής και με τον Τομάς να μοιράζει ασίστ, στο 60′ ο Αλέξιτς πέρασε και τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3 και στο 65′  ο Κατσουλίδης μετά από ωραία συνεργασία έκανε το 0-4. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88′ με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τομάς, που σίγουρα ήταν ο MVP.

*Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό ματς για την ομάδα μας είναι στις 07/08(21:00) κόντρα στην Λαμία , στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά στο οποίο η ομάδα μας συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά.

Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 0-5

Πανσερραϊκός (Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι(60′ Κατσίκας), Κουτσογούλας(46′ Κατσουλιδης), Πεταυράκης(46′ Διαμαντής), Καρασαλίδης(46′ Καραμανώλης), Μπέργκστρεμ(46′ Χαντάκιας)(75′ Βασιλάκος), Λιάσος(46′ Περούτσι)(82′ Αλειφερόπουλος), Στάικος(46′ Καπτούμ), Σαλαζάρ(46′ Σοφιανός), Ντέλετιτς(46′ Μασκανάκης)(82′ Σαλβάνος), Χατζηστραβός(46′ Τομάς), Μπετανκόρ(46′ Άλεξιτς)