Κοζάνη: Aπέκτησε ηλεκτρονικό κατάστημα – Αλλαγή ώρας με ΑΕΚ Β Φωτογραφία: Kozani Fc (Facebook)

Κοζάνη ΦΣ

Κοζάνη: Aπέκτησε ηλεκτρονικό κατάστημα – Αλλαγή ώρας με ΑΕΚ Β

15.02.24 | 13:30

Με διαδικτυακή ενημέρωση, η Κοζάνη γνωστοποίησε οτι βρίσκεται πλέον στον… αέρα το ηλεκτρονικό της κατάστημα, για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τα επίσημα είδη των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα τονίζει η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας:

«ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ : Στον “αέρα” το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Οι εμφανίσεις της ομάδας μας @kozanifc διαθέσιμες από το Macron store απο το παρακάτω Link.
https://clubshop.macron.com/thessalo…/kozani-fc/kit-top-up
ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ www.kozanifc.gr
#kozanifcstore #SL2 #kozanarapamegera
Kiefer».

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, ο κυριακάτικος (18/2) αγώνας με την ΑΕΚ Β εντός έδρας για τους Κοζανίτες θα διεξαχθεί μια ώρα νωρίτερα, στις 14.00 και όχι στις 15.00, όπως αρχικά είχε οριστεί (με τηλεοπτική κάλυψη «pay per view»).

Το προτελευταίο ματς – «Ταβάνι» οι 27 βαθμοί – «Οσμή»… play out

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη θα επιδιώξει να επανέλθει στα τρίποντα, μετά τις ήττες από Λάρισα και Καμπανιακό, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής στα play off, κάτι σχεδόν… απίθανο βέβαια, δεδομένου οτι «χρωστά» και δυο ρεπό, στην τελευταία τετράδα της κανονικής περιόδου και άρα έχει μόνο ένα ματς ακόμα, την 25η και προτελευταία αγωνιστική, εντός με τον Ηρακλή.

Και το «2/2» να γίνει, η λογική υπαγορεύει οτι η Κοζάνη δεν θα μπορέσει να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα, θα εξαρτάται απόλυτα από τα άλλα αποτελέσματα και ρεαλιστικά θα πρέπει να κυνηγήσει εντέλει τη σωτηρία στα play out.

Και αυτό γιατί έχει 21 πόντους και… ταβάνι τους 27, τη στιγμή που άλλες ομάδες έχουν ήδη 24 πόντους και παραπάνω από δυο ματς να δώσουν…