Καβάλα, Τάσος Σαπουντζής Credits: Kavala FC (Facebook)

Superleague 2

Καβάλα: Επίσημα «Αργοναύτης» ο Τάσος Σαπουντζής, δανεικός από Πανσερραϊκό

06.08.24 | 11:09

 

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του monobala.gr για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να ενταχθεί στην Καβάλα ο Τάσος Σαπουντζής, με υποσχετική από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος τον απέκτησε πριν λίγες μέρες.

Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε όπως αναμενόταν την έλευση του 22χρονου Εδεσσαίου κεντρικού χαφ, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό Β, έχοντας παρουσίες και στην πρώτη ομάδα (εντάχθηκε στους Πειραιώτες το 2019).

Το Νοέμβριο του 2022 είχε πάρει ευκαιρία από τον Μίτσελ, κάνοντας ντεμπούτο με τη Ναντ. Πιο μικρός είχε παίξει σε ακαδημίες Εδεσσαϊκού και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «Αργοναυτών»:

«Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Τάσο Σαπουντζή.
Ο 22χρονος Έλληνας διεθνής με την Εθνική Νέων, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Super League 2 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’ ενώ έρχεται στην ομάδα μας από τον Πανσερραϊκό.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει πάρει το «βάπτισμα του πυρός» και στις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις καθώς τον Νοέμβριο του 2022 μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλλική Ναντ, για την 6η αγωνιστική της Φάσης των Ομίλων του Europa League.
Τάσο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α.Ο Καβάλα».