Ηλιούπολη, Δημήτρης Μάνος Credits: ΠΑΕ Ηλιούπολη / Ilioupoli FC (Facebook)

Superleague 2

Ηλιούπολη: Ανακοίνωσε το «κόλπο γκρόσο» με Δημήτρη Μάνο

06.08.24 | 13:15

Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του monobala.gr για την κίνηση-ματ της Ηλιούπολης στην επίθεση με τον Δημήτρη Μάνο.

Ο «Ήλιος» ανακοίνωσε τη μεταγραφική «βόμβα» με τον 30χρονο Ημαθιώτη φορ, που έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Εργοτέλη, Ιωνικό μέχρι πρότινος στα Χανιά και στην Τουρκία με την Μπαντιρμάσπορ. Άμεσα αναμένονται οι ανακοινώσεις και για τους Μαϊδανό και Ενομό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ!

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την μεγάλη μεταγραφή του πολύπειρου επιθετικού, Δημήτρη Μάνο.
Ο Δημήτρης Μάνος γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1994 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Βέροια το 2010 όπου και παρέμεινε έως το 2016 ενώ την τελευταία σεζόν δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦΗ, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 53 εμφανίσεις, σημειώνοντας 37 γκολ.
Το 2018 το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, εγκατέλειψε την Κρήτη και μετακόμισε στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού όπου και παρέμεινε έως το 2020 και στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε ΠΑΣ Γιάννινα & πάλι στον ΟΦΗ.
Τη διετία 2020-2022 φόρεσε τη φανέλα του Άρη 67 φορές βρίσκοντας δίχτυα 9 φορές.
Το καλοκαίρι 2022 έφυγε από την Ελλάδα για να βρεθεί στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπαρντιμασπόρ, έχοντας εκεί 12 εμφανίσεις με 2 γκολ. Τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Ελλάδα για ως δανεικός στον Ιωνικό, ενώ λίγο καιρό μετά έλυσε το συμβόλαιο του με τους Τούρκους.
Τελευταίο σταθμό της καριέρας του αποτελεί η ομάδα των Χανιών, όπου συμμετείχε 21 φορές σκοράροντας 2 γκολ.
Στην καριέρα του μετράει 243 εμφανίσεις με 67 γκολ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από την πρώτη κατηγορία (106 συμμετοχές), όσο και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας παίξει προκριματικά σε Europa και Conference League.
Ο 29χρονος επιθετικός ο οποίος θα ενισχύσει σημαντική την επιθετική γραμμή της ομάδας μας πέρα από τα πολυάριθμα παιχνίδια του στην πρώτη κατηγορία έχει στα πόδια του και παρουσίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας παίξει προκριματικά σε Europa και Conference League.
Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Δημήτρη καλώς ήρθες!».