Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Κυριαζής στο φιλικό με την Ελμπασάνι Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Ο παρτενέρ του Κουέστα… και ο Κυριαζής

07.08.24 | 08:41

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Η παρουσία του Κώστα Κυριαζή κάτω από τα δοκάρια του Άρη στο φιλικό με την Ελμπασάνι στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το τραυματισμό του Χούλιαν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης προφυλάχθηκε εξαιτίας ενός χτυπήματος στην ωμοπλάτη του από το τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με την Μπρέντα.

Από τότε μέχρι χθες (6/8) που ήταν το τεστ με την αλβανική ομάδα είχε περάσει μία εβδομάδα.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το πόσες μέρες ακόμη θα μείνει εκτός ο Κουέστα με το πρόβλημα στον ώμο του.

Εν ολίγοις αν θα μπορέσει να είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο (10/8)  ή, όχι στο τελευταίο φιλικό με τη Λαμία, την πρόβα τζενεράλε για το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ή όχι.

Κι αυτό γιατί απομένουν 11 ημέρες για το παιχνίδι στο Περιστέρι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Κυριαζής έκανε χθες κόντρα στην Ελμπασάνι το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη με τον 20χρονο γκολκίπερ να αφήνει θετικά στοιχεία στα 97 λεπτά που αγωνίστηκε.

«Είμαι φίλος με τον Χουλιάν Κουέστα, με βοήθησε πολύ και ελπίζω να τον έκανα περήφανο σήμερα, όπως και τον… δάσκαλο τον κύριο Πλαβούκο», δήλωσε μετά το τέλος στην κάμερα της Nova.

Θα πάει όμως ο Άρης στη νέα χρονιά με τον 20χρονο Κυριαζή ως παρτενέρ του Κουέστα;

Ή θα γίνει άμεσα κίνηση για να αποκτηθεί ο τερματοφύλακας εκείνος που θα κληθεί να καλύψει το κενό που έχει αφήσει η μη παραμονή του Λευτέρη Χουτεσιώτη που συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο;

Η απάντηση θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με τον Άκη Μάντζιο σίγουρα να αναμένει πάντα την απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου τερματοφύλακα για τη φύλαξη της εστίας του.

Όπως φυσικά και να δει από πότε θα μπορεί και να πάλι να υπολογίζει στον Κουέστα.