Ο Γερμανός αριστερός μπακ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ και τόνισε μεταξύ άλλων πως θα αφήσει και την καρδιά του στο γήπεδο

UEFA EUROPA LEAGUE

Παναθηναϊκός: Εντός της ημέρας η απόφαση για το αν ο Μαξ θα συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα

07.08.24 | 12:02

Το ερώτημα εάν ο Φίλιπ Μαξ θα δηλωθεί ή, όχι στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού γικα τα δύο ματς με τον Αγια θα απαντηθεί εντός της ημέρας.

Οι  «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάποια αλλαγή στη λίστα που έχουν ήδη γνωστοποιήσει στην UEFA, ένα 24ωρο πριν τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League (8/8, 21:00).

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφασίσει να συμπεριλάβει το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού στην αποστολή για τα ματς με τον «Αίαντα» αυτό θα πρέπει να δηλωθεί εντός της ημέρας.

Ο Μαξ από την πλευρά του είναι πανέτοιμος, προπονείται κανονικά και, πλέον, την οριστική απόφαση θα πάρει άμεσα ο Ουρουγουανός τεχνικός του «τριφυλλιού».

Επίσης, σήμερα θα φανεί εάν ο Γιώργος Βαγιανίδης θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Πέμπτης. Το γεγονός ότι έχει χάσει προπονήσεις καθιστά πολύ δύσκολο το να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.