Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Γιώργος Μακρυδάκης Credits: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ethnikos Official)-Facebook

Superleague 2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Μπήκαν οι «βέρες» με Μακρυδάκη

07.08.24 | 12:18

 

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του monobala.gr για τη μεταγραφή του Γιώργου Μακρυδάκη στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Ρεθυμνιώτη ακραίου μπακ, που μπορεί να καλύψει και τις δυο πτέρυγες.

Ο Μακρυδάκης έχει αγωνιστεί σε Κ19 ΟΦΗ, Μυλοπόταμο, Άγιο Νικόλαο, Ηρόδοτο, Αλμωπό Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας και εσχάτως Τηλυκράτη Λευκάδας. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και για τον έμπειρο εξτρέμ, Σάββα Σιατραβάνη, που έπαιζε στην Κοζάνη και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Γιώργου Μακρυδάκη. Είναι γεννημένος στις 12 Μαΐου 2000 στο Ρέθυμνο και αγωνίζεται ώς ακραίος αμυντικός.
Ο Μακρυδάκης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Πράσινη Αακαδημία Ρεθύμνου και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στον ΟΦΗ Κ19, ΑΕ Μυλοποτάμου Άγιο Νικόλαο, Ηρόδοτο, ενώ έχει και την εμπειρία της SL2 αφού τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Αλμωπό Αριδαίας, Καρδίτσα και πρόσφατα στον Τηλυκράτη.
Γιώργο καλώς ήρθες στο Νέο Κεραμίδι. Σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Πρώτο τεστ με Ερμή Εξοχής

Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή θα δώσει το πρώτο φιλικό το Σάββατο (10/80), εντός στις 18.30, με τον φιλόδοξο και ενισχυμένο Ερμή Εξοχής, ομάδα του τοπικού, στην οποία εντάχθηκαν οι παλιοί γνώριμοι Λευτέρης Ιντζόγλου και Αλέξανδρος Κατσιαμήτας.