ΟΦΗ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Έξι πρώην παίκτες του ΟΦΗ ζητούν την αποβολή του από το πρωτάθλημα

07.08.24 | 13:47

Γράφει: Θάνος Μπλούνας

Να μην εγκριθούν από την ΕΙΠ (Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών), οι μετεγγραφές και τα νέα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και να μην της επιτραπεί η συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Super League, ζητούν από την ΕΠΟ έξι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κρήτης, λόγω οφειλών.

Η αίτηση – καταγγελία του που κοινοποιείται σε πολλούς αποδέκτες αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΣ

1.ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ,
2.ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΈΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ,
3.ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ,
2.ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ,
3.ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ,
4.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΓΑ,
5.SUPER LEAGUE 1,
6 .ΠΣΑΠΠ

Α Ι Τ Η Σ Η – Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

1.Του Χρήστου ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ, πρώην
επαγγελματια ποδοσφαιριστη,
Προέδρου της”Κίνησης Ελεύθερων Ποδοσφαιριστων” (ΚΕΠ) και μέλους του ΠΣΑΠΠ,
2.Του Ricardo Matias VERON,
3.Tου Αλέξανδρου ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ,
4.Του Αθανασίου ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,
5.Του Mirnes SISIC ,
6.Του Θεοδώρου ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ,

Όλων πρώην επαγγελματιων ποδοσφαιριστων, μελών της ΚΕΠ ,
κατοίκων για τις επιδόσεις, Φαβιέρου 47, Αθήνα

Κ Α Τ Α

Της Αθλητικής Διαδόχου Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΟΦΗ ΠΑΕ” που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης κι εκπροσωπειται νόμιμα.

Κύριε Πρόεδρε – Αξιότιμα μέλη,

Όπως γνωρίζετε, είμαστε πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ, έχοντας μάλιστα αγωνισθεί στην ομάδα για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE πριν υποβιβασθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Επειδή το συμβόλαιο μας παραβιασθηκε, προσφυγαμε στις διαιτητικές επιτροπές σας και παρότι δικαιωθηκαμε, με ευθύνη της ΕΠΟ, δεν μπορεσαμε να εκτελέσουμε τις αποφάσεις τους.

Την ίδια τύχη δυστυχώς είχε πλήθος εξωδικων και δικαστικών ενεργειών μας, στις οποίες προχωρήσαμε μέσω των πληρεξουσιων δικηγόρων μας.
Φαίνεται όμως οτι η Θεία Δίκη διά της Θέμιδας της Στρογγυλής Θεάς, οδήγησε τόσο την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, όσο και τον ανανεωμένο “Ποδοσφαιρικό Άρειο Πάγο” , το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου των Αρεοπαγιτων, να επαναφέρει την Δικαιοσύνη και τη Νομιμότητα στον πολύπαθο χώρο του επαγγελματικου ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα αυτά τα δύο ποδοσφαιρικά όργανα με σειρά αποφάσεων τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ,ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ,ΙΩΝΙΚΟΣ, ΟΦΗ κλπ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Κι ενώ όσον αφορά τις αποφάσεις της FIFA, παρά την μη συμμόρφωση της ΕΠΟ και των οργάνων της, οι ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ αναγκαστηκαν να εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές μετά την επιβολή αυστηρων πειθαρχικων ποινών, αντίθετα όσον αφορά τις αποφάσεις του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΟΦΗ αρνειται να τις εκτελέσει.

Προς πλήρη ενημέρωση σας, σας παραπέμπουμε στις αποφάσεις (υπ. Αριθμ.130/2020-120/2020-174/2021) του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που εκδόθηκε επί της αιτησης των 1ου-2ου και 3ου εξ ημών, οι οποίες ναι μεν δεν έκαναν δεκτό το αίτημα μας περί επιβολής της ποινής της αφαίρεσης βαθμών , πλην όμως δέχθηκαν οτι:

Α.Η ΝΕΑ ΠΑΕ(ΟΦΗ ) ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΕ!

Β. Η ΝΕΑ ΠΑΕ(ΟΦΗ ) ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 50% ΝΟΜΙΜΟΤΟΚΩΣ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ!
Γ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΌΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 111 ΤΟΥ Ν. 2725 ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ!

ΕΠΕΙΔΗ το ταχυδακτυλουργικο τρυκ της Καταχρηστικότητας εφευρέθηκε από επαγγελματίες – κλεπταποδοχους του ποδοσφαιρικού συστήματος που δυστυχώς υπό την ανοχή των προηγούμενων διοικήσεων της ΕΠΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΤΩΝ των προηγούμενων συνθέσεων του ΔΔΠ προς εξυπηρέτηση των τότε ευνοούμενων ΠΑΕ.

ΕΠΕΙΔΗ μετά την από 24.9.2023 τροποποίηση του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ κατόπιν επιταγής της UEFA, σύμφωνα με τα άρθρα 71-73 επ.ουσιαστικα αναγνωριζονται ως ισχυρές και εκτελεστές οι προηγούμενες αποφάσεις του ΔΔΠ που αναγνώρισαν την αθλητική διαδοχή, ακόμα κι αν απέρριψαν ως καταχρηστικές τις αιτήσεις για επιβολή ποινών.

ΕΠΕΙΔΗ η ΕΙΠ/ΕΠΟ στην ad hoc υπόθεση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ μας συνέστησε να προσφύγουμε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για την εφαρμογή του άρθρου 66 παρ.17 του Καταστατικού της ΕΠΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ήδη έχουν δικαιωθεί κι έχουν εισπράξει τα δεδουλευμένα τους στην Ελλάδα αρκετοί συνάδελφοι μας ΚΟΝΤΟΒΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ- WANGA- ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ-MARA κλπ) και στο εξωτερικό οι SISTON, UBIDES κλπ, γεγονός που συνιστά απαράδεκτη ΆΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ, σύμφωνα με τη νομολογία του CAS!

ΕΠΕΙΔΗ οι παραπάνω αιτιολογιες του ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ των αμετάκλητων διαιτητικών αποφασεων του ΔΔΠ/ΕΠΟ, σύμφωνα με την πάγια νομολογία του Αρείου Πάγου, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ!

ΕΠΕΙΔΗ το αρμόδιο όργανο, η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, παρά τις αιτήσεις, καταγγελίες κι αναγγελιες μας, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΔΠ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΔΠ.

ΕΠΕΙΔΗ όμως ήδη Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΔΠ ΠΕΡΙ ΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ERGA OMNES, οπότε ουσιαστικά μία νέα προσφυγή μας στο ΔΔΠ για το αυτονόητο απλά θα μας επιβαρύνει με νέα παράβολα, τέλη και αμοιβές, ενώ η ΠΑΕ θα κερδίσει κι άλλο χρόνο.

ΕΠΕΙΔΗ το γεγονός της μη επιβολής από το ΔΔΠ της πειθαρχικης ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών, λόγω δήθεν καταχρηστικοτητας, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επιβληθούν από τα καταστατικα όργανα σας οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό σας πειθαρχικες ποινές σε βάρος της μη συμμορφούμενης διαδόχου ΠΑΕ!

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 66,ΠΑΡ.17, ΠΕΡΙ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ:
“ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ FIFA, ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (CAS) ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Η ΕΠΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΈΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ή ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΕ Ή ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ.”

ΕΠΕΙΔΗ οι επικαλούμενες αποφασεις μας του ΔΔΠ έχουν ΆΜΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, οπότε αρχικά πρέπει να διατάξετε την ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστων της διαδόχου ΠΑΕ ΟΦΗ μέχρι να σεβαστεί τις αποφάσεις και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας και στη συνέχεια, κι εφόσον εξακολουθησει να μην συμμορφώνεται, να απαγορεύσετε την συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΦΗ στο επόμενο πρωτάθλημα της περιόδου 2024-2025!

ΕΠΕΙΔΗ η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να μας καταβάλλει τουλάχιστον το 50% κεφαλαίου, τόκων και δαπανών,ως εξής:

1.Στον πρώτο εξ ημών το ποσό των 309.596€ νομιμοτόκως, βάσει των αποφάσεων 533/2014 της ΠΕΕΟΔ,της 220/2014 του ΤΔΔ και της 44/2021 του ΔΔΠ,

2.Στον δεύτερο εξ ημών το ποσό των 355.753€ νομιμοτόκως, βάσει των αποφάσεων 493/2014 της ΠΕΕΟΔ,της 221/2014 του ΤΔΔ και της 130/2020 του ΔΔΠ,

3.Στον τρίτο εξ ημών το ποσό των 81.150€ νομιμοτόκως, βάσει των αποφάσεων 476/2015 της ΠΕΕΟΔ και της 174/2021 του ΔΔΠ ,

4.Στον τέταρτο εξ ημών το ποσό των 84.675€ νομιμοτόκως, βάσει των αποφάσεων 285/2015 της ΠΕΕΟΔ και της 88/2015 του ΔΔΠ ,

5.Στον πέμπτο εξ ημών το ποσό των 168.599€ νομιμοτόκως βάσει των αποφάσεων 206/2013 και 158/2015 της ΠΕΕΟΔ ,

6.Στον έκτο εξ ημών το ποσό των 57.377€ νομιμοτόκως βάσει της απόφασης της ΠΕΕΟΔ 173/2015 .

ΕΠΕΙΔΗ μετά την κοινοποίηση της από εξώδικης δήλωσης 23 μελών της ΚΕΠ (μεταξύ των οποίων και οι 3 πρώτοι εξ ημών)ειλικρινά, δίκην νομικού τελεσιγράφου, σας απευθύνουμε την τελευταία προειδοποίηση πριν προσφύγουμε στην FIFA, όπου σας υπενθυμίζουμε οτι θα βρεθείτε ως υπότροποι ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της μετά την τιμωρία που σας επιβλήθηκε για την υπόθεση ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ (την οποία θα είχατε αποφύγει, αν το τότε ΔΔΠ είχε δεχθεί την πρόσθετη παρέμβαση των συναδέλφων μας και είχε διατηρήσει την απόφαση της ΕΙΠ!).

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ

1.ΝΑ εισάγετε κατά προτεραιότητα την παρούσα αίτηση μας στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής,

2.ΝΑ εφαρμόσετε αμελλητι τις αποφάσεις μας της ΠΕΕΟΔ και του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ,

3.ΝΑ επιβαλλετε στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ την ΆΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ κατ’εφαρμογην του διεθνούς Κανονισμού Αδειοδότησης, χωρίς την made in Greece εφεύρεση της νέας αίτησης αναγνώρισης της αθλητικής διαδοχής,

4.ΝΑ μην εγκρίνετε, μέσω της ΕΙΠ, τις μετεγγραφές και τα νέα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστων της ΠΑΕ ΟΦΗ, μέχρι να συμμορφωθεί στην ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ αποφαση του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ,

5.ΝΑ μην επιτρέψετε την συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 1,μέχρι να συμμορφωθεί στην ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ αποφαση του ΔΔΠ/ΕΠΟ.
Άλλως,
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ οτι:

Α.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ FIFA ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.

Β.ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Υ. Γ. ΝΑ μας κοινοποιήσετε μέσω του email του πληρεξούσιου δικηγόρου μας την απόφαση που θα ληφθεί από τα αρμόδια καταστατικα όργανά σας.

ΑΘΗΝΑ 6.8.2024

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜΔΣΑ 14162,
ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ