Πανσερραϊκός, Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές Credits: Screen Shot Youtube-SS Lazio

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Διαπραγματεύσεις με Λάτσιο για Φαρές ο Πανσερραϊκός»

07.08.24 | 13:55

Σε σενάρια ενίσχυσης από Ιταλία εμπλέκεται ο Πανσερραϊκός, για τη θέση που «καίγεται» μεταγραφικά, αυτή του αριστερού μπακ, αφού μετά τη φυγή του Πηλέα για την Πάφο υπάρχει μόνο ο Πεταυράκης.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντούλα, που έκανε σχετικό ποστάρισμα στα social media, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κινείται για να φέρει στις Σέρρες τον Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές.

Μάλιστα, στην ανάρτηση γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο, ομάδα στην οποία ανήκει ο 28χρονος Αλγερινός, ο οποίος είναι 12 φορές διεθνής.

Ο Φαρές μάλιστα φέρεται να εκπροσωπείται από την «ομάδα Ραϊόλα», με την οποία είχε και παλιά «κανάλι» ο Πανσερραϊκός, για μεταγραφές όπως του Χισάμ Κανίς.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ εντάχθηκε στους «λατσιάλι» το 2020, προερχόμενος από τη Σπαλ με αντίτιμο μετακίνησης 8 εκατ. ευρώ, έχοντας καταγράψει συνολικά 27 συμμετοχές στην ομάδα της Ρώμης.

Η τελευταία τον είχε δώσει δανεικό την τελευταία τριετία σε Τζένοα, Τορίνο και εσχάτως την Μπρέσια, με την οποία έπαιξε 16 φορές πέρυσι στη Serie B.

Παλιότερα ο Αλγερινός έπαιξε και σε Ελλάς Βερόνα και Κ17 Μπορντό.

Η θέση του Πανσερραϊκού

Σύμφωνα με την πρώτη αντίδραση της σερραϊκής ΠΑΕ, ο παίκτης προτάθηκε και όντως υπάρχει ένα αρχικό ενδιαφέρον, αλλά ως τώρα δεν έχει προχωρήσει κάτι.