Ηρακλής Αμμουδιάς, Στάθης Καζαντζίδης Credits: Ε.Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ (official)-Facebook

Γ' Εθνική

Ηρακλής Αμμουδιάς: Ξανά στο ρόστερ ο Στάθης Καζαντζίδης

08.08.24 | 12:45

 

Τον 20χρονο μεσοαμυντικό (δεξί μπακ και «εξάρι»), Στάθη Καζαντζίδη, απέκτησε ο Ηρακλής Αμμουδιάς.

Ο νεαρός έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Παντελή Κρυστάλλη, πριν μια διετία αλλά είχε σταθεί άτυχος με τραυματισμό, ενώ ακόμα έπαιξε σε Αγροτικό Αστέρα και Ποντιακό Πολυδενδρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Σερραίων:

«Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή καθώς την φανέλα του Ηρακλή Αμμουδιάς για την φετινή σεζόν θα φοράει ο 20 χρόνος Στάθης Καζαντζίδης.
Ένας παλιός γνώριμος της ομάδας μας επιστρέφει για να ολοκλήρωση ότι δεν κατάφερε πριν 2 χρόνια καθώς ο Στάθης την περίοδο 2022-2023 βρέθηκε στις Σέρρες σαν φοιτητής από την Θεσσαλονίκη και τον είχε αποκτήσει η ομάδα μας, αλλά στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ηρακλή μόλις στο 5 λεπτό του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Σιδηροκάστρου έπεσε πολύ άσχημα στο χορτάρι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του χέρι με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη την χρονιά, και φέτος επιστρέφει για να δείξει σε όλους μας το τεράστιο ταλέντο του.
Στάθη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και σου ευχόμαστε πάνω απ’ όλα να έχεις υγεία και να μας χαρίζεις όμορφες στιγμές».