Ηρακλής, Στέφεν Χάμοντ OΓκανέζος Στέφεν Χάμοντ ετοιμάζεται να γίνει ο τρίτος παίκτης που θα ανηφορίσει από τη Λιβαδειά στη Θεσσαλονίκη-Credits: Intime

Superleague 2

Ηρακλής: Μια ανάσα από Χάμοντ – Πολύ προχωρημένο και του Κόντε!

07.08.24 | 15:57

 

 

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βαδίζουν δυο ακόμα σημαντικές μεταγραφές για τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη, εκτός από του στόπερ του Παναθηναϊκού Γιώργου Σιδερά, που κατέγραψε πρώτα το monobala.gr ως πολύ σοβαρό ενδεχόμενο.

Ο Στέφεν Χάμοντ, για τον οποίο διαβάσατε πρώτα στο monobala.gr ότι ενδιαφέρει, αλλά και ότι ο «Γηραιός» θα επιμείνει με υπομονή, δείχνει πλέον να προβάρει τα κυανόλευκα.

Φαίνεται πως βρέθηκε η «άκρη» και δείχνει πολύ κοντά ο Γκανέζος μέσος του Λεβαδειακού (μια τριετία στους «πράσινους»), που έχει παίξει και στη Δόξα Δράμας και έχει συμμετοχές στη Stoiximan Super League, πρόπερσι με τους Βοιωτούς, για να ακολουθήσει και εκείνος ίδιο δρομολόγιο με τους Θοδωρή Τσιριγώτη και Αντονί Μπελμόντ και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο 28χρονος Αφρικανός είναι ήδη μια πενταετία στη χώρα μας, γνωρίζοντας καλά την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να δώσει λύσεις και στις τρεις θέσεις του μεσαίου άξονα. Για ένα κέντρο-φωτιά με τους Μπελμόντ, Παπασάββα, Τσιντώνη και Πατράλη. Παλιότερα ο Χάμοντ έπαιξε στις ισπανικές Μαγιόρκα Β και Λεγκανιές Β.

Παράλληλα, σε πολύ καλό δρόμο δείχνει και το θέμα του έμπειρου Ισπανού φορ, Πέδρο Κόντε και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος για τους Θεσσαλονικείς και με τον πρώην στράικερ του ΠΑΣ Γιάννινα.