Φοίνικας Πολίχνης, Γιώργος Λεπίδης Credits: ΑΠΟ Φοίνικας Πολίχνης (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣΜ: «Έκλεισαν» στον Φοίνικα Πολίχνης οι Λεπίδης και Τσαλουχίδης

07.08.24 | 17:16

Δυο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Φοίνικας Πολίχνης.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου απέκτησε τον 40χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Λεπίδη, που έχει εμπειρία σε πολλές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, αλλά και τον 25χρονο εξτρέμ, Σάββα Τσαλουχίδη, ο οποίος έπαιζε στον Ποντιακό Πολυδενδρίου και παλιότερα στον Παύλο Μελά για έξι χρόνια.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις του Φοίνικα:

«Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λεπίδη
Ο Γιώργος είναι γεννηθείς το 1984, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και με την εμπειρία του θα ενισχύσει την αμυνα της ομάδας μας. Έχει αγωνιστεί κατα το παρελθόν σε αρκετές ομάδες μεταξύ άλλων Ηλιούπολη, Καμπανιακό, Παναγία Φανερωμένη, ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, Εθνικό Μετεώρων και Νικόπολη.
Καλωσήρθες Γιώργο στην μεγάλη οικογένεια του Φοίνικα Πολίχνης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές όμορφες στιγμές με την φανέλα της ομάδας μας ».

«Συνεχίζουμε την ενίσχυση της ομάδας μας με την προσθήκη του 25χρονου ποδοσφαιριστή Σάββα Τσαλουχίδη
Ο Σάββας είναι γεννηθείς το 1999, αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός έχοντας αγωνιστεί κατά τις περιόδους 2017-2023 στον Παύλο Μέλά, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Ποντιακό Πολυδενδρίου, απο όπου και ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα μας.
Καλωσήρθες Σάββα στην μεγάλη οικογένεια του Φοίνικα Πολίχνης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές όμορφες στιγμές με την κόκκινη φανέλα ».