Credits: Αστέρας ΑΚΤΟR

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Αστέρας Αktor: Αναζητά τον χαμένο χρόνο ο Μάρτιν Άνταμ

07.08.24 | 21:35

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Ο Μάρτιν Άνταμ προσπαθεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο για να βρει γρήγορα τους ρυθμούς του και να συνεισφέρει με την ποιότητά του στον Αστέρα Αktor.

Ο Ούγγρος διεθνής επιθετικός, ο οποίος συμμετείχε στο Euro 2024, έχει ανεβάσει ρυθμούς, και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας προσδοκά ότι σύντομα θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης για να διεκδικήσει τη θέση του βασικού.

Ενδεικτικό της προσπάθειάς του είναι ότι έχει αρχίσει να κάνει πρωινές προπονήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας, κάτι που είχε ξεκινήσει και κατά την παρουσία του στην Ιταλία. Υπενθυμίζεται  ότι στο παιχνίδι με την Μπολόνια πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα κιτρινομπλέ.

Επιστροφή στις προπονήσεις και μεταγραφές

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Σέρβος τεχνικός, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Athens Kallithea.

Παρόλο που οι Αρκάδες έχουν κλείσει το ρόστερ τους, δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ή δύο ακόμη παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα στη δύσκολη χρονιά που έρχεται.