printscreen

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: «Φουλάρει» για τον 19χρονο Σίντκλεφ

07.08.24 | 19:07

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Φίλιπ Σίντκλεφ από τον Άρη με δημοσίευμα από την Σουηδία της ιστοσελίδας “fotbollskanalen.se” να έχει σχετική αναφορά.

Πρόκειται για 19χρονο διεθνή Σουηδό τερματοφύλακα που ανήκει στην Μπρομαποϊκάρνα με την οποία έχουνε ξεκινήσει ήδη οι επαφές ώστε να υπάρξει συμφωνία και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2029.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Σίντκλεφ εκτός του Άρη βρίσκεται στο στόχαστρο και της Βασιλείας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως να έχει τη στιγμή αυτή το προβάδισμα.

Ο Σίντκλεφ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπρομαποϊκάρνα ενώ τον Φεβρουάριο του 2023 σε ηλικία 18 ετών κλήθηκε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Και όχι μόνο αυτό αλλά και να αποτελέσει τον βασικό της τερματοφύλακα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από πέρσι έχει 41 συμμετοχές στην 1η κατηγορία της Σουηδίας και 12 από αυτές στη φετινή σεζόν που έχει ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο για τους Σουηδούς.

Η κίνηση για την απόκτηση του Σίντκλεφ από τον Άρη είναι μία κίνηση ενίσχυσης της θέσης του τερματοφύλακα αλλά και επένδυσης για το μέλλον όπως έγινε και στην περίπτωση του Κλέιτον Ντιαντί.