Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΟΦΗ: Φέρνει Σενγκέλια για υπογραφές

07.08.24 | 19:25

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της αριστερής του πλευράς για τον ΟΦΗ της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Τραϊανός Δέλλας άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Λεβάν Σενγκέλια.

Οι επαφές των Κρητικών με τον διεθνή Γεωργιανό – γνώριμο στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα καθώς είχε αγωνιστεί την τελευταία διετία στον Παναιτωλικό – ήταν αστραπιαίες και αναμένεται αύριο στο Ηράκλειο.

Ένα ταξίδι που θα έχει να κάνει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στη διετία του στον Παναιτωλικό ο Σενγκέλια είχε 51 παρουσίες με 5 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα ως επιλογή του Γιάννη Αναστασίου και στη δεύτερη χρονιά του συνεργάστηκε με τους Γκάμπριελ Σούρερ για Γιάννη Πετράκη.

Μάλιστα την πρώτη του χρονιά στο 4-4-2 επί Αναστασίου είχε αγωνιστεί ως δεξιός χαφ ενώ στη δεύτερή του στην ομάδα του Αγρινίου και στο 3-5-2 κυρίως στο επιθετικό δίδυμο.

Αντίθετα στην Εθνική Γεωργίας, με την οποία βρέθηκε και στα γήπεδα της Γερμανίας στο φετινό EURO έχοντας νωρίτερα αποκλείσει στο τελικό του Nations League την Εθνική μας ομάδα, παίζει στην αριστερή πλευρά.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Σενγκέλια ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Ηράκλειο φανερώνει και μόνο ότι το φλερτ στο πρόσωπό του από τον ΟΦΗ είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο.