printscreen youtube

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Σίντκλεφ πενταετίας – To ποσό που βγάζουν από τα ταμεία τους οι «κίτρινοι»

07.08.24 | 22:12

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Τερματοφύλακας του Άρη για τα επόμενα πέντε χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2029 θα πρέπει να θεωρείται ο Φίλιπ Σίντκλεφ όπως επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ.

Το κόστος του 19χρονου διεθνή τερματοφύλακα της Μπρομαποϊκάρνα αναμένεται να φτάσει το 1,5 εκ. ευρώ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προχωράει σε κίνηση ενίσχυσης της θέσης αλλά και επένδυσης για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον Σίντκλεφ κέρδισε στη σχετική μάχη την Βασιλεία καθώς είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της ομάδας της Ελβετίας.

Ο Σίντκλεφ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπρομαποϊκάρνα ενώ τον Φεβρουάριο του 2023 σε ηλικία 18 ετών κλήθηκε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Και όχι μόνο αυτό αλλά και να αποτελέσει τον βασικό της τερματοφύλακα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από πέρσι έχει 41 συμμετοχές στην 1η κατηγορία της Σουηδίας και 12 από αυτές στη φετινή σεζόν που έχει ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο για τους Σουηδούς.

Πλέον απομένει η άφιξη του Σίντκλεφ στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του πριν τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.