Όσα ανέφερε ο Βάσκος προπονητής μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδα του Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Γιορτή για τον κόσμο, πρόβα για τον Μεντιλίμπαρ

07.08.24 | 21:20

Λίγες μέρες απομένουν πια για την επίσημη έναρξη της σεζόν και η προετοιμασία του Ολυμπιακού μπαίνει στην τελική της ευθεία. Το φιλικό της Πέμπτης απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, έβδομο κατά σειρά και πρώτο σε ελληνικό έδαφος μοιάζει με κάτι σαν πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Παρά τις απουσίες των Ντάνι Γκαρθία και Ελ Κααμπί αλλά και των κομματιών που λείπουν από το παζλ του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο Βάσκος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του απέναντι σε μια ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα ένα από τα νέα αποκτήματα, τον Μάρκο Στάμενιτς αλλά και για πρώτη φορά φέτος τον Σαντιάγκο Έσε που έχει ενσωματωθεί εδώ και λίγες μέρες μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες ετοιμάζουν γιορτή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μιας και για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση τους οι ευρωπαικές κούπες που κέρδισαν πέρσι οι ομάδες Νέων και ανδρών του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο. Παράλληλα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού στην ιστορική σεζόν των 100 χρόνων. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι λοιπόν για να πάει κάποιος το βράδυ της Πέμπτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή (9/8) η αποστολή του Ολυμπιακού μαζί με τα τρόπαια θα ταξιδέψουν για την Κύπρο, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν στις 10 του μήνα το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη Λεμεσού.