Credits: akfc66.gr

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Athens Kallithea: Εκτός έδρας εμφανίσεις με… άρωμα Αγγλίας

08.08.24 | 14:56

Η Athens Kallithea κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τις εντός έδρας εμφανίσεις της, με την ιδιαίτερη παλέτα σε μπλε αποχρώσεις, η Athens Kallithea FC παρουσιάζει σήμερα τις εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 24/25 – μία προσθήκη στη φετινή συλλογή εμφανίσεων που αντλεί έμπνευση από την Αγγλία και αποτίει φόρο τιμής στο ιστορικό προσωνύμιο «Ίνγκλαντ» του συλλόγου.

Στα πρώτα χρόνια της, μετά την ίδρυση του συλλόγου το 1966, η Καλλιθέα αγωνιζόταν με λευκές φανέλες και μπλε σορτσάκι, δίνοντας το έναυσμα στους φιλάθλους της να την αποκαλούν “Ίνγκλαντ.” Ορμώμενη από αυτή την ιστορία, η ομάδα δημιούργησε μία κλασική εμφάνιση που θυμίζει εκείνες της Αγγλίας από τη δεκαετία του ’90, σε καθαρό λευκό χρώμα με διακριτικές γραμμές, ανάγλυφα γραφικά, και έναν μαλακό, ελαφρώς oversized γιακά.

«Ανατρέχουμε συνεχώς στο παρελθόν της ομάδας», δήλωσε ο Τεντ Φιλιππάκος. «Είναι ταυτόχρονα μία ευκαιρία να γιορτάσουμε την ιστορία μας και να αντλήσουμε ουσιώδη έμπνευση, όταν δημιουργούμε κάτι καινούργιο».

Ως ξεχωριστή λεπτομέρεια, η εκτός έδρας εμφάνιση της AKFC για τη σεζόν 24/25 φέρει, επίσης, ένα ρετρό λογότυπο της Kappa, το οποίο δεν έχει εμφανιστεί σε επίσημη φανέλα ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Στην εμφάνιση αναγράφεται κεντρικά το λογότυπο ΕΜΣΤ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Αθήνας.

Οι εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 24/25, σε εκδοχές με μακρύ και κοντό μανίκι, είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο shop.akfc66.gr. Από τον Σεπτέμβριο, οι εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες και στο πωλητήριο του ΕΜΣΤ.