Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Δεν «παίζει» μόνος του για Ντρκούσιτς

08.08.24 | 15:25

Με την πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ – Έκονγκ στην Αλ Κολούντ να φαίνεται υπόθεση ημερών, ο ΠΑΟΚ έχει πρώτο στη λίστα του για αντικαταστάτη του Νιγηριανού τον Βάνια Ντρκούσιτς της Σότσι.

Ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως ο «δικέφαλος» δεν… παίζει μόνος του για την απόκτηση του 24χρονου στόπερ της Σότσι, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ανέβασε κατακόρυφα τις «μετοχές» του στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας.

Μετά το ενδιαφέρον που έδειξε η Σεβίλλη, καταθέτοντας πρόταση ύψους 3,5 εκ. ευρώ για τον Ντρκούσιτς, η οποία απορρίφθηκε από την Σότσι, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, στο «παιχνίδι» για τον Σλοβένο κεντρικό αμυντικό παρουσιάζεται να έχει μπει και η Ελλάς Βερόνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Τύπο της γειτονικής Ιταλίας.

Το βέβαιο σε κάθε περίπτωση είναι πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει και αποφασιστικά να κινηθεί για τον 24χρονο στόπερ και να δώσει στη Σότσι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, με κομβικό ρόλο στην όλη ιστορία να παίζει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Φεντόρ Τσάλοφ!