Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Θέμα ημερών η αποχώρηση Εκόνγκ – Αναμονή για Σαμάτα

08.08.24 | 19:33

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του για την σπουδαία ρεβάνς με τη Μάλμε, την ερχόμενη Τρίτη (13/8, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Αντίστροφα όμως μετράει και ο Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ για την αποχώρησή του από τον «δικέφαλο», με την «μετακόμισή» του στην Αλ Κολούντ να είναι θέμα ημερών, σε βαθμό που ίσως να μην… προλάβει τη δεύτερη αναμέτρηση με τους Σουηδούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι επαφές των Πρωταθλητών Ελλάδας με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται στο τελικό στάδιό τους, την ώρα που ο Νιγηριανός στόπερ φαίνεται τα έχει βρει σε όλα με τον – νεοφώτιστο στην Saudi Pro League – σύλλογο.

Σε ότι αφορά τα χρήματα που θα βάλουν οι «ασπρόμαυροι» στα ταμεία τους, αυτά αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ, όσα δηλαδή έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Γουότφορντ το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Καμία πρόταση για Σαμάτα

Την ίδια στιγμή και ενώ υπάρχει φημολογία πως για τον Σαμάτα ενδιαφέρεται η Ομόνοια, καμία πρόταση για τον Τανζανό φορ δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια, στην Τούμπα δεν εκφράζουν κάποια ιδιαίτερη ανησυχία για την περίπτωση του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του δεν δείχνει διατεθειμένος να «κάτσει» πάνω στο υψηλό συμβόλαιο που έχει με τον «δικέφαλο».