Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Αποθέωση για τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

08.08.24 | 21:15

Την πρώτη τους εμφάνιση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έκαναν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, με αφορμή το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Πανζουρλισμός» επικράτησε στους φίλους των Πειραιωτών κατά την είσοδο της ομάδας και ενώ στα μάτριξ παίζει βίντεο από την πορεία έως την κατάκτηση του Conference. Στο γήπεδο βρέθηκαν και τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» την προηγούμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κρατούσε αυτό του Europa Conference League, ενώ ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είχε στα χέρια του αυτό του UEFA Youth League.

Μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που προχώρησε και σε δηλώσεις. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανέφερε: «Όπως βλέπετε φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν, στο κάστρο μας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Από σήμερα ξεκινάμε με νέα όνειρα και νέες προσδοκίες. Είμαστε μία οικογένεια και πάμε για πιο μεγάλα τρόπαια. Να είστε καλά και περιμένουμε περισσότερα στη Βραζιλία (σ.σ. στο Διηπειρωτικό που θα συμμετάσχει η Κ19), στο πρωτάθλημα και στην ευρωπαϊκή μας πορεία».

Δείτε εικόνες:

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)