Καβάλα, Γιάννης Διαμαντίδης Credits: Kavala Fc

Superleague 2

Καβάλα: Συναντήθηκε με Μουριάδη ο Διαμαντίδης για το γηπεδικό

09.08.24 | 00:37

Με το γηπεδικό να είναι στο επίκεντρο, ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας, Γιάννης Διαμαντίδης, συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον Δήμαρχο της πόλης, Θοδωρή Μουριάδη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΑΟΚ, η πλευρά του Δήμου δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Ανθή Καραγιάννη», ότι θα γίνει επανασπορά και ακολούθως θα αναλάβει τόσο την προστασία του, όσο και τη συντήρηση του παρέχοντας ένα χλοοκοπτικό τρακτέρ, που θα βρίσκεται πάντοτε εντός του Σταδίου.

Οι «Αργοναύτες» ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για την άμεση ανταπόκριση του αλλά και τη πρόθεση να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς, δίνοντας λύσεις σε αυτούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «γαλάζιων»:

«Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (08/08) η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του συλλόγου μας, κ. Γιάννη Διαμαντίδη και τον Δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη.

Η πλευρά του Δήμου δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Ανθή Καραγιάννη», καθώς θα πραγματοποιηθεί επανασπορά και στη συνέχεια θα αναλάβει τόσο τη προστασία του, όσο και τη συντήρηση του παρέχοντας ένα χλοοκοπτικό τρακτέρ που θα βρίσκεται πάντοτε εντός του Σταδίου.

Μάλιστα ο Δήμος Καβάλας μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετήσει υπεύθυνο υπάλληλο, ο οποίος θα φροντίζει για την σωστή λειτουργία και συντήρηση του Σταδίου.

Εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, υπήρξαν εγγυήσεις πως θα ξεκινήσουν εργασίες για βελτιώσεις τόσο στο ταρτάν του «Ανθή Καραγιάννη» όσο και στον χώρο των εξεδρών (με αντικατάσταση των φθαρμενων και σπασμένων καθισμάτων) και των δημοσιογραφικών θεωρείων.
Η ΠΑΕ AO Καβάλα, από την πλευρά της ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας για την άμεση ανταπόκριση του αλλά και τη πρόθεση να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς μας και να δώσει άμεσα λύσεις σε αυτούς.

Φέτος όλη η Καβάλα παίζει μαζί! Get addicted to AOK! ».