Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μεντιλίμπαρ: «Χρειάζεται να βελτιώσουμε πράγματα»

08.08.24 | 23:54

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στα σημεία που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για τους Βέλντε και Γιάρεμτσουκ, που δείχνουν άμεσα την ποιότητά τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθούμε από την πρώτη στιγμή να έχουμε τον έλεγχο, να επιβάλουμε τον ρυθμό και το παιχνίδι μας. Κάποιες φορές έχει βγει, σήμερα η Νότιγχαμ έδειξε καλύτερη από εμάς, με καλύτερη φυσική κατάσταση και πιο καλά προετοιμασμένη. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, κάτι που δεν είχε συμβεί ως τώρα και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Σε γενικές γραμμές ο στόχος μας είναι να έχουμε τον έλεγχο στη διάρκεια του αγώνα και να μην τον παίρνουμε στο τέλος όπως σήμερα», είπε αρχικά.

Για τους Βέλντε-Γιάρεμτσουκ που άλλαξαν το ματς με την είσοδό τους: «Δεν ήταν μόνο αυτές οι δύο αλλαγές, αλλά και οι πέντε που κάναμε. Δεν ξέρω τι φταίει και στο 4-1 είχαμε κάπως κοιμηθεί, αλλά μετά ξυπνήσαμε και στο τέλος βελτιωθήκαμε, ενώ είχαμε στα τελευταία λεπτά και την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Θέλουμε να είμαστε πιο ενεργοί στο παιχνίδι, το καταφέραμε στο τελευταίο 20λεπτο και στο επόμενο ματς ελπίζουμε να το κάνουμε σε όλο το 90λεπτο».

Για τους εγχώριους τίτλους που θέλει να πάρει με τον Ολυμπιακό: «Ο πρώτος στόχος μας φυσικά είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια χωρίς να το κατακτήσουμε και φέτος που συμπληρώνονται 100 χρόνια θα ήταν πολύ σημαντικό να το πετύχουμε. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο αλλά και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη».