Βέροια, Νίκος Μπεκιαρίδης Credits; VERIA NFC (Facebook)

Τοπικά

Βέροια: Δικός της ο Νίκος Μπεκιαρίδης

09.08.24 | 09:11

Νέα σημαντική ενίσχυση στην επίθεση για τη Βέροια, μετά τους Πρασσά, Τασιώνα, Λαφάρα και Λέκα.

Η «Βασίλισσα» του Βορρά απέκτησε τον Νίκο Μπεκιαρίδη, που έχει παίξει στη Super League 2 με τον Απόλλωνα Λάρισας, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη, ενώ αναδείχτηκε στο παρελθόν πρώτος σκόρερ στην Κ19 της Βέροιας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους Ημαθιώτες:

«Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης η ΒΕΡΟΙΑ 1960. Στην οργανωμένη προσπάθεια που κάνει για την δημιουργία μιας πρωταγωνιστικής ομάδας που θα αποτελείται από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενέταξε στο δυναμικό της έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, ένα ταλέντο, «σπλάχνο» του ημαθιώτικου ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό Νίκο Μπεκιαρίδη ο οποίος ήταν επαγγελματίας για δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα του Άρη με τον οποίο αγωνίστηκε σε δυο επίσημα φιλικά του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Μετά μετακόμισε στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας όπου και εκεί ήταν επαγγελματίας και έκανε 11 συμμετοχές στην Superleague2 ως βασικός.
Μετά «μετακόμισε» στην Κ19 της Βέροιας με την οποία βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και ταυτόχρονα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα με προπονητή τον Παύλος Δερμιτζάκη. Στην συνέχεια ο Νίκος Μπεκιαρίδης ξαναγύρισε στον Άρη όπου ξαναέκανε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» του βορρά καλωσορίζουν τον Νίκο Μπεκιαρίδη και του εύχονται υγεία και εκπλήρωση των στόχων, τόσο των προσωπικών, όσο και της αγαπημένης μας ομάδας.
Με το βλέμμα του Γενικού Αρχηγού Σάκη Παγγούρα
Δεύτερη μέρα των προπονήσεων η Πέμπτη, με δύο νέα πρόσωπα να δίνουν το παρόν τους. Εκτός από τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Μπεκιαρίδη, στη προπόνηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σάκης Παγγούρας.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της “βασίλισσας”, που φέτος θα είναι, μετά από πολύ καιρό κοντά της, υπηρετώντας την από το πόστο του Γενικού Αρχηγού, έδωσε το παρόν στην προπόνηση της ομάδας το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι και μίλησε στους παίκτες, μεταφέροντας το δικό του γνωστό πάθος, αγωνιστικότητα και την αγάπη του για τη Βέροια».