Μουδανιά, Στέφανος Σπάσιτς Credits: Π.Ο.Μουδανιών FC (Ποδοσφαιρικό Τμήμα)-Facebook

Γ' Εθνική

Μουδανιά: Aνακοίνωσε την «απόσυρση» στα 37 ο Στέφανος Σπάσιτς (pic)

09.08.24 | 09:33

Τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ανακοίνωσε ο Στέφανος Σπάσιτς, σε ηλικία 37 ετών και πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα στη Χαλκιδική και άνοδο στη Γ΄ Εθνική με τα Μουδανιά.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media, ενώ ο έμπειρος Σερβοέλληνας χαφ στην καριέρα του πλην του ΠΟΜ (δυο θητείες) έπαιξε σε Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, Πιερικό, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Τρίγλια, Απόλλωνα Αρναίας, Καλλικράτεια, Νίκη Πολυγύρου, Επισκοπή Ρεθύμνου, Αστέρα Βλαχιώτη, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Φοίνικα Νικήτης, Δόξα Καλυβών και Αστέρα Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Σπάσιτς:

«ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ…

Από μικρό παιδί θυμάμαι να κυνηγάω μια μπάλα να κάνω όνειρα , να κάνω θυσίες , να περνάω δυσκολίες να πέφτω να ξανά σηκώνομαι και ξανά να πέφτω και να ξανά σηκώνομαι. Έφτασα στην πηγή μα δεν ήπια νερό δεν πειράζει όμως γνώρισα ανθρώπους και έκανα φιλίες που θα κρατήσουν για μια ζωή. Στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί να είσαι ταλέντο και να δουλεύεις σκληρά ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Στα 37 μου πλέον νιώθω ότι αυτό το ωραίο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω ότι έχω αδειάσει και οτι πρέπει να προχωρήσω στην ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο που ήταν όλη μου η ζωή που αγάπησα τόσο πολύ. Όπου και αν έπαιξα ένα είναι το σίγουρο ότι πάντα έδινα το 100% των δυνατοτήτων μου παλεύοντας για την ομάδα και όχι για το ΕΓΩ μου. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να χαίρονται τις στιγμές στο ποδόσφαιρο γιατί ο καιρός περνάει γρήγορα χωρίς να το καταλαβεις. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!».