Άγιος Νικόλαος, Ρενάτο Γκίνη Credits: A.O.Agios Nikolaos (A.O.A.N) - Facebook

Γ' Εθνική

Άγιος Νικόλαος: Συμφώνησε με Ρενάτο Γκίνη

09.08.24 | 13:22

Τον 24χρονο εξτρέμ Ρενάτο Γκίνη ανακοίνωσε ως νέο απόκτημα ο Άγιος Νικόλαος.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε ακαδημίες ΟΦΗ, Ηρόδοτο και μέχρι πρότινος Γιούχτα, με τον οποίο έπαιξε στη Super League 2. Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα του Λασιθίου:

«Στα «κυανόλευκα» ο Ρενάτο Γκίνη!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ρενάτο Γκίνη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός, αλλά και στην κορυφή της γραμμής κρούσης. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, όμως ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ηρόδοτο με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ΄ εθνική και αγωνίστηκε στη Β’ εθνική, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Γιούχτα με την ίδια επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου της Γ’ εθνικής και συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, αυτή της Β’ εθνικής.
Ευχόμαστε υγεία και με τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει, αλλά και τα όσα μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!».
Το 100% για να εκπληρώσουμε τους στόχους
Σε δήλωση του για την μετακίνηση του στον ΑΟΑΝ, ο Γκίνη, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΟΑΝ. Οι άνθρωποι του σωματείου μου έδειξαν με πολύ όμορφο τρόπο το ενδιαφέρον τους και από μεριάς μου θα δώσω το 100% για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας. Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρόνια πάνω από όλα με υγεία!».