Λουτράκι, Αλέξανδρος Κυπαρίσσης Credits; Α.Ο. Λουτράκι (Facebook)

Γ' Εθνική

Λουτράκι: Επιθετική ενίσχυση με Αλέξανδρο Κυπαρίσση

09.08.24 | 18:05

Με τον 23χρονο Αλέξανδρο Κυπαρίσση ενισχύεται στην επίθεση το Λουτράκι.

Η ομάδα της Κορινθίας ανακοίνωσε τον πρώην φορ του Βατανιακού (πέρυσι), που παλιότερα αγωνίστηκε σε Φοίνικα Πολίχνης, Μαραθώνα Καλαμαριάς, Δία Δίου και Κόρινθο.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «οράνιε»:

«ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ >> ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ >> Επιθετικός

Για τον ΑΟΛ θα στέλνει τη μπάλα στο δίχτυα ο ταλαντούχος επιθετικός, Αλέξανδρος Κυπαρίσσης!
Αθλητική Πορεία και Ποδοσφαιρική Εμπειρία:
Η καριέρα του Αλέξανδρου ξεκίνησε το 2017 στις ομάδες της Κατερίνης, συνέχισε στον Φοίνικα Πολίχνης και τον Μαραθώνα Καλαμαριάς στην Α1 Θεσσαλονίκης τις περιόδους 2018-2019 και 2019-2020. Το 2020-2021, αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Δία Δίου και ακολούθησε η παρουσία του στον ΠΑΣ Κόρινθος 2022-2023. Την περίοδο 2023-2024, ήταν μέλος του Βατανιακού στη Γ’ Εθνική.
Αθλητικοί Στόχοι:
Ο Αλέξανδρος φιλοδοξεί να βελτιώνεται συνεχώς, να σκοράρει όσα περισσότερα τέρματα μπορεί και να διακριθεί στη Γ’ Εθνική. Η αφοσίωσή του στην ομάδα και η επιθυμία του να πετύχει τον καθιστούν πολύτιμο μέλος της ομάδας μας.
Τι σημαίνει ο ΑΟΛ για εκείνον:
Για τον Αλέξανδρο, ο ΑΟΛ δεν είναι απλά μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά μια οικογένεια που τον πιστεύει και τον εμπνέει να δώσει το καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Αυτή η αφοσίωση τον έκανε να αφήσει τα πάντα πίσω του στην Κατερίνη και να ενταχθεί στην ομάδα μας. Δεν μας κρύβει δε, ότι είναι μεγάλος ο θαυμασμός για την ομορφιά της περιοχής μας αλλά και για τη ζεστή φιλοξενία που δέχεται από τους κατοίκους της.
“Δεν είναι ποτέ αργά να γίνεις αυτό που πάντα ήθελες”, δήλωσε ο Αλέξανδρος και μας εμπνέει με την αισιοδοξία του!
Ο Αλέξανδρος φωτογραφίζεται με τον Υπ. Ανάπτυξης ΑΟΛ, Σπύρο Καραβούλη στις εγκαταστάσεις της Sportcamp, της πρώτης παιδικής αθλητικής κατασκήνωσης στην Ελλάδα η οποία μετεξελίχθηκε στο μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο αθλητικών προετοιμασιών, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οργάνωσης και υλοποίησης προετοιμασιών και αθλητικών διοργανώσεων για  αθλητές, συλλόγους και ομοσπονδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό».