Άρης Φιλιατών, Χάρης Μπίκας, Δημήτρης Κωνσταντάκος Credits: Αρης Φιλιατών (Facebook)

Γ' Εθνική

Άρης Φιλιατών: Δυναμώνει με Κωνσταντάκο και Μπίκα

10.08.24 | 08:35

Δυο άλλοτε βαρόμετρα του Θεσπρωτού, στη διαδρομή του σε επαγγελματικές κατηγορίες, τον μεσοεπιθετικό Χάρη Μπίκα (ήταν και αρχηγός του «πλατανόφυλλου») και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κωνσταντάκο απέκτησε ο Άρης Φιλιατών.

Οι δυο νεοαποκτηθέντες για την ομάδα της Θεσπρωτίας ήταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Πάργας. Ο πρώτος είναι 32χρονος, που έχει παίξει και στον Ρήγα Φεραίο και κατάγεται από Ηγουμενίτσα, ενώ ο Κωνσταντάκος είναι 31χρονος Καβαλιώτης, που έχει θητεία και σε Αχέροντα Καναλακίου, Θύελλα Καστρίου, Άρη Ακροποτάμου και ΑΕ Καβάλας.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις από τους Ηπειρώτες:

«Δύο πολύ σπουδαίες προσθήκες για την ομάδα μας καθώς έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση του επιτελικού μέσου Χάρη Μπίκα και του τερματοφύλακα Δημήτρη Κωνσταντάκου από τον Απόλλωνα Πάργας.
Σχετικά με τον Χάρη τα λόγια είναι περιττά καθώς πρόκειται για τον πιο αξιόλογο ποδοσφαιριστή του νομού μας, αρχηγός του Θεσπρωτού ακόμα και στη Superleague 2 ένας παίχτης με άψογη τεχνική κατάρτιση και οξυδέρκεια μέσα στο γήπεδο αλλά και ένα παιδί που διαχρονικά διακρίνεται για το ήθος του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Δημήτρης ένας σπουδαίος τερματοφύλακας με πολυδιάστατο παιχνίδι κάτω απ’ τα γκολπόστ,με εξαιρετικες τοποθετήσεις και ικανός με τη μπάλα στα πόδια,ένας τερματοφύλακας με τεράστια εμπειρία και διακρίσεις σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε.
Ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις,τίτλους και σημαντικές ατομικές διακρίσεις στις Εθνικές Κατηγορίες (Superleague 2, Football League κ Γ Εθνική) που με την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική τους ποιότητα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά τους θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση έτσι ώστε η ομάδα μας να εμφανιστεί εξίσου δυνατή και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας.
Χάρη και Δημήτρη καλώς ήρθατε στην ομάδα μας, σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο».