Κουλιεράκης Κωνσταντέλιας ΠΑΟΚ πανηγυρικό Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Η Αϊντραχτ πούλησε 45 εκατ. ευρώ τον βασικό της στόπερ – «Φουλάρει» για Κουλιεράκη

09.08.24 | 14:41

Εξελίξεις στην υπόθεση Κουλιεράκη-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αναμένονται τα προσεχή 24ωρα.

Για να γίνουμε πιο ακριβείς: Πολύ-πολύ σύντομα θα φανεί εάν το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ είναι υπαρκτό ή… φιλολογικό.

Η Αϊντραχτ εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε αναζήτηση ενός στόπερ και, μάλιστα, ενός παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού, μιας και έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Γουίλιαν Πάτσο, του ποδοσφαιριστή ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 33 στην Bunsdesliga.

Ο 22χρονος διεθνής με το Εκουαδόρ κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ligue 1 με την φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας, που θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρουν τα δικαιώματά του συν άλλα 5 εκατ. ως μόνους επίτευξης στόχων.

Πλέον, η μία θέση στο κέντρο της άμυνας της Αϊντραχτ «χηρεύει», με τον προπονητή της Ντίνο Τοπμέλερ να ερωτάται πρόσφατα για το αν η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Κουλιεράκη και να απαντά πώς «είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν ανήκει σε μας» αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Πρόσφατα, επίσης, ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, υποστήριξε με ανάρτησή του στα socila media ότι «υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στο σύλλογο της Φρανκφούρτης και στον Κουλιεράκη».

Όλα αυτά θα φανεί κατά πόσο ευσταθούν στα επόμενα 24ωρα…