Credits: Youtube - Tottenham Hotspur

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο σέντερ φορ που «κυνηγάει» η ΑΕΚ

09.08.24 | 17:23

Από την αρχή του καλοκαιριού και μετά την πώληση του Πόνσε είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση, τουλάχιστον, ενός σέντερ φορ. Το Monobala.gr αποκαλύπτει ότι ο παίκτης που αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο φαβορί για να τη θέση του επιθετικού είναι ο Κάρλος Βινίσιους Άλβες Μοράις.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος που ανήκει στη Φούλαμ έχει υψηλότατες παραστάσεις, έχει κάποιες εκπληκτικές χρονιές και αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Με τον παίκτη η ΑΕΚ έχει έλθει σε συμφωνία και απομένει να γίνει το ίδιο και με την ομάδα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν θετικά νέα για την Ένωση, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Η Φούλαμ τον είχε αποκτήσει με 5 εκ. ευρώ το 2022 από την Μπενφίκα και έκανε μία γεμάτη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας 5 γκολ σε 28 συμμετοχές. Και πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο έμεινε στην Αγγλία αλλά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετακόμισε ως δανεικός στην Τουρκία και στη Γαλατασαράι.

 

Ο Βινίσιους έχει περάσει από τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα και το σίγουρο είναι ότι δεν του λείπουν οι παραστάσεις. Έχει παίξει στη Νάπολι, την Τότεναμ, την Μπενφίκα, τη Μονακό, την PSV Αϊντχόφεν και φυσικά στη Φούλαμ.