Σούλης Credits: nikifc.gr

Superleague 2

Νίκη Βόλου: Κίνηση από το «πάνω ράφι» για κάτω από τα δοκάρια (pic)

09.08.24 | 19:26

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα, Βασίλη Σούλη.

Ο έμπειρος πορτιέρε την περασμένη τριετία αγωνιζόταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Stoiximan Super League, έχοντας 18 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Στην ομάδα του Ξηροφώτου αναμένεται να αποτελέσει μία βασική μονάδα που θα βοηθήσει στην προσπάθεια της Νίκης για την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Βασίλη Σούλη.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 7/12/1994 στην Πάτρα και έχει ύψος 1.99.

Τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στην πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ προηγουμένως είχε θητεύσει σε Παναχαϊκή, Πλατανιά, ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Νέας Μανωλάδας και Θύελλα Πατρών.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμμετείχε τα τελευταία τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Super League 1, έχοντας συνολικά 18 παρουσίες.

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 κατέγραψε 57 παρουσίες με Παναχαϊκή και Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 7 παιχνίδια Κυπέλλου. Στη Γ’ Εθνική μετρά 12 συμμετοχές με Δόξα Νέας Μανωλάδας, ΠΑΟ Βάρδας και Παναχαϊκή.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Βασίλη Σούλη να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας».