Απόλλων Καλαμαριάς

Γ' Εθνική

Απόλλων Καλαμαριάς: «Αράπογλου και Μπαλτίδης υπέγραψαν το παραχωρητήριο του οικοπέδου Μπρόβα»

10.08.24 | 00:17

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, κάνοντας λόγο για «συνταρακτικά νέα».

«Ο Απόλλων Καλαμαριάς ελευθερώνει το Σύλλογο από ξένες οικοπεδικές διεκδικήσεις και περίπλοκες καταστάσεις που τον ταλανίζουν επί χρόνια χωρίς να μπορεί κανένας να κάνει κάτι» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των «κοκκινόμαυρων»:

«Συνταρακτικά τα νέα του Απόλλωνα Καλαμαριάς”

“Μετά τις στάχτες και τα αποκαΐδια που άφησαν αυτοί που διοικούσαν τα τελευταία χρόνια τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε όλα τα επίπεδα ,να μην νομίζουν ότι τους ξεχάσαμε θα έρθει και η ώρα τους, για όλους.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς, με Πρόεδρο τον Φώτη Μπαλτίδη, προχωρά μεθοδικά ,με πρόγραμμα και γίνονται πράγματα τα οποία θα τα γράψει η ιστορία!
Η οικογένεια Μπαλτίδη σε όλες τις δύσκολες στιγμές ήταν παρόν και τουλάχιστον στο 80% από αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούσε ο Απόλλων αυτά τα χρόνια,διοίκησε και δεν άφησε ποτέ το Σύλλογο να ξεφτιλιστεί όπως έκαναν αυτοί τους οποίους η ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα.
Η Δήμαρχος Καλαμαριάς ,κα Χρύσα Αράπογλου και ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Φώτης Μπαλτίδης υπογράψανε το παραχωρητήριο του οικοπέδου Μπρόβα,πληρώνοντας ο Δήμος Καλαμαριάς το 1.300.000€ της οφειλής,ο δε Μπαλτίδης την υποχρέωση αποπληρωμής αυτού.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς φτιάχνει απ’το μηδέν ομάδα,ο Απόλλων Καλαμαριάς ξεκινάει για τα μεγάλα σαλόνια,γιατί αυτός είναι ο στόχος ,το λέει η ιστορία του χωρίς δεύτερη και τρίτη κουβέντα.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς ελευθερώνει το Σύλλογο από ξένες οικοπεδικές διεκδικήσεις και περίπλοκες καταστάσεις που τον ταλαντίζουν επί χρόνια χωρίς να μπορεί κανένας να κάνει κάτι.
Ευχαριστούμε όλες τις παρατάξεις του Δήμου Καλαμαριάς και την προηγούμενη Διοίκηση του κ.Δαρδαμανέλη για την υποστήριξη του τεράστιου αυτού θέματος.
Έρχονται μέρες λαμπρές!
Ετοιμάζουμε πράγματα για τα οποία θα είστε υπερήφανοι!
Ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν,είναι και θα είναι ένας απ’τους 4 μεγάλους της Θεσσαλονίκης και η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!
Φώτη Μπαλτίδη,Πρόεδρε του Απόλλωνα Καλαμαριάς,κουβαλάς στην πλάτη σου μια ιστορία και κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεις ότι είσαι άξιος και πανάξιος!
Προχώρα και θα δικαιωθείς και εσύ και ο Απόλλων Καλαμαριάς!
Οι ευχές όλης της Καλαμαριάς μαζί σου!
Προχωράμε όλοι μαζί!”
Από τη συνέντευξη του τέως Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Δημήτρη Μπαλτίδη».