Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης-Λαμία (20:00, Novasports Start): Πρόβα πρεμιέρας με απόντες κι ένα ερωτηματικό

10.08.24 | 09:48

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

O Άρης ολοκληρώνει τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League με αντίπαλο την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, το βράδυ του Σαββάτου (10/8, 20:00).

Πρόκειται για το πέμπτο και τελευταίο τεστ της ομάδας του Άκη Μάντζιου που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο ματς της 18ης Αυγούστου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ο Άρης μέχρι στιγμής είχε δώσει τρία φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, με τις Άλκμααρ (1-2), Ντόρντρεχτ (0-0) και Μπρέντα (2-1), ενώ την περασμένη Τρίτη (6/8) στο Κλεάνθης Βικελίδης αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ελμπασάνι (1-1).

Σε σχέση με το τέταρτο φιλικό με την ομάδα από την Αλβανία και σήμερα κόντρα στην Λαμία θα είναι απόντες οι Πιονέ Σίστο (σ.σ. πρόβλημα στη γάμπα του) και Βλαντιμίρ Νταρίντα.

Αμφότεροι παραμένουν τραυματίες και χθες για μία ακόμη ημέρα συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Ερωτηματικό αποτελεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Χούλιαν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη του από το φιλικό με την Μπρέντα και είχε χάσει αυτό με την Ελμπασάνι μένοντας ουσιαστικά κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα εκτός δράσης.

Πλέον όμως ο Κουέστα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και απομένει να φανεί αν ο Άκης Μάντζιος τον χρησιμοποιήσει (ο Ισπανός θέλει να παίξει) ή αν θα τον προφυλάξει ενόψει της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο.

Σε μία πρόβα τζενεράλε που πέρα από τις όποιες δοκιμές του, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε Μάγιο, Μόντσου και Ντιαντί.