Στις πρώτες τους ενέργειες, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ομάδας προχωρούν ήδη οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας X: ΑΟ Νέας Ιωνίας Τwitter

Γ' Εθνική

Νέα Ιωνία: Ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν

10.08.24 | 10:42

Στο «κόκκινο» βρίσκονται οι… μηχανές στη Νέα Ιωνία, η οποία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε δύο 24ωρα, μάλιστα, (Δευτέρα, 12/8, 18:00) έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φιλικό ματς με αντίπαλο την Κ19 του Ατρόμητου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η ενημέρωση της ομάδας:

«Την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει η ομάδα μας εν όψη την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων 2024/2025 για το κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την διοίκηση πλήρως οργανωμένη προσφέροντας από την αρχή την οργάνωση και τα εφόδια για την καινούρια σεζόν.

Με καθορισμένους στόχους για την σεζόν υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Ισίδωρου Σταυριανού και των συνεργατών του συνεχίζετε η προετοιμασία μας με καθημερινές και διπλές προπονήσεις παρουσία του τεχνικού μας διευθυντή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Να σημειώσουμε πως ειδικό πρόγραμμα ακολουθούν οι τερματοφύλακες της ομάδας μας , υπό τις οδηγίες του προπονητή των τερματοφυλάκων Χαράλαμπο Κοκκινίδη.

Την Δευτέρα 12/8/24 στις 18:00 έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φιλικό “τεστ”με αντίπαλο την Κ19 του Ατρόμητου Αθηνών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.»