Media

«Μεταγραφή» του Netflix στην Cosmote TV!

10.08.24 | 11:00

Μια μεγάλη συνεργασία θα «κατέβει» σε κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, υπολογιστές και τηλεοπτικές συσκευές.

Με μία μόνο συνδρομή οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν και την Cosmote TV και το Netflix και τα Novasports.

Η νέα συνεργασία ανάμεσα στην συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία του ΟΤΕ και τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα του πλανήτη αναμένεται να ανακοινωθεί ως το τέλος του μήνα.

Είναι αποτέλεσμα διεθνούς συμφωνίας ανάμεσα στην DeutscheTelecom και το Netflix για την από κοινού διαθέσιμη της υπηρεσίας streaming που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στις χώρες όπου έχει παρουσία ο γερμανικός κολοσσός.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως με μία μόνο συνδρομή ένας τηλεθεατής θα μπορεί να βλέπει μέσα από την Cosmote TV όλο το πρόγραμμα και το Netflix και τα κανάλια Novasports.

Το ποσό της συνδρομής δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά εκτιμάται πως θα είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να διαλέξουν την Cosmote TV οι ενδιαφερόμενοι μπροστά στο δίλημμα με τη Nova, ενόψει και της 23ης Αυγούστου.

Θυμίζουμε πως μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League (17-18/8) θα ακολουθήσει στις 23 του μήνα η ενεργοποίηση της συνεργασίας Cosmote TV και Nova, στο αθλητικό περιεχόμενο.

Με ένα επιπλέον τίμημα 3 ευρώ θα μπορεί ο θεατής που είναι στην Cosmote TV να βλέπει και τα Novaspors, μέσα από την πλατφόρμα EON και αντίστοιχα ένας συνδρομητής Nova θα μπορεί να παρακολουθήσει και τα Cosmote Sports.

Η Cosmote TV έρχεται να ενισχύει και άλλο την κίνηση αυτή δίνοντας και το Netflix.

Στόχος όλων των κινήσεων αυτών είναι η αύξηση των συνδρομητών και ο περιορισμός της τηλεοπτικής «πειρατείας» των αθλητικών μεταδόσεων της Cosmote TV και της Nova.